Opis

Rabbit Hole – Kaj vaši prijatelji iščejo na spletu? Družabna igra – primerna za družine

Ugotovite, kaj vse ljudje iščejo na spletu in se pripravite, da boste presenečeni!

S spleta smo vzeli najbolj neverjetna iskanja in odstranili zadnjih nekaj besed.

Dopolnite iskalne nize s tistim, za kar menite, da ljudje iščejo – najbolj verjeten odgovor zmaga.

Primerno za vse starosti | Igralci: 3 – 16 | Trajanje: 20-45 minut | 200 kart

Rabbit Hole je družabna igra, ki razkriva, kaj ljudje iščejo na spletu. Na primer: Ali obstaja kaj boljšega od… Netflixa; Zakaj me prijateljeva mama… sovraži; Ali je bolje spustiti… vetrove ali jih zadržati; Ali konjem lahko zrastejo… brki?
Potek igre: V vsakem krogu igralci ugibajo, kaj ljudje iščejo na spletu. Igralci dobijo nepopoln iskalni niz, ki ga poskušajo dopolniti s čim bolj verodostojnim odgovorom. Točke zbirajo tako, da svoje prijatelje prepričajo, da je njihov odgovor pravilen. Vsebina: 200 kart z nepopolnimi iskalnimi nizi, blokec za vpisovanje odgovorov, blokec za vpisovanje točk, knjižica z navodili (ki vsebuje 4 različice igre).

RABBIT HOLE – WHAT WILL YOUR FRIENDS FALL FOR?
Opozorilo: !!! ZA IGRANJE TE IGRE JE POTREBNO ZNANJE ANGLEŠKEGA JEZIKA !!! Rabbit Hole – Kaj vaši prijatelji iščejo na spletu? Družabna igra – primerna za družine. Ugotovite, kaj vse ljudje iščejo na spletu in se pripravite, da boste presenečeni! S spleta smo vzeli najbolj neverjetna iskanja in odstranili zadnjih nekaj besed. Dopolnite iskalne nize s tistim, za kar menite, da ljudje iščejo – najbolj verjeten odgovor zmaga. Primerno za vse starosti | Igralci: 3 – 16 | Trajanje: 20-45 minut | 200 kart Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Kitajska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Starost: od 10 do 99

Spol: O

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!

 

Dodatne informacije

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “RABBIT HOLE DRUŽABNA IGRA ZA ODRASLE”