Opis

Les je naraven material, okolju prijazen in živ. Lesenim igračam energijo vdahnejo otroci in ne baterije. Njihove oblike ne omejujejo otrokove domišljije in dojemanja, aktivirajo individualen karakter otroka, obenem pa so zelo trpežne.

Linija PolarB by Viga je linija trendovskih lesenih igrač, ki ozavešča otroke o lepotah narave in o tem, da je naravo potrebno varovati vsak dan.

Otroke vabi, da se skupaj s polarnim medvedkom PolarB-jem odpravijo na pustolovščino reševanja našega dragocenega planeta Zemlja.

Koledar v slovenskem jeziku s katerim otrok spozna dneve, mesece, vreme, letne čase, datum in čas na zabaven in hkrati poučen način. Skozi igro treniramo otrokovo koncentracijo, potrpljenje, fino motoriko, spomin in razmišljanje, hkrati pa mu na nevsiljiv način podajamo vrsto zanimivih informacij, ki si jih otrok zelo dobro zapomni.

Meseci so iste barve kot letni čas, v katerega sodijo, sobota in nedelja sta obarvani drugače kot delovni dnevi, sličice za dele dneva pa otroku pomagajo s ponazoritvijo aktivnosti, ki jih v posameznem delu dneva počne, tako otrok lažje ločuje in si lažje zapomni.

S pomočjo drsnikov z ljubkimi živalmi bo otrok lahko za vsak dan sproti na koledarju označil; dan/noč, dan v tednu, mesec in datum. S kazalcem bo izbral letni čas ali pa se s pomočjo ure s premikajočimi kazalci spoznaval s pojmom časa in se kasneje tudi naučil razbrati koliko je ura.

Koledar lahko obesite na steno ali postavite na mizo.

Lastnosti:

velikost : 30 x 30 x 3 cm,
v slovenskem jeziku.

Primerno za otroke starejše od treh let.

 

Na e-igrace.com najdete veliko zanimivih in poučnih družabnih iger za vse starosti.

Dodatne informacije

Proizvajalec