Način plačila

Plačevanje na naši spletni strani https://e-igrace.com je varno in enostavno!

Omogočamo plačilo preko:

– predračuna  (bančna transakcija, možnost plačila preko QR kode)

– Plačilnih kartic Maestro, Mastercard, Diners in American Express ( ponudnik STRIPE )

– VALÚ

– Paypal (stroški transakcije)

– Elipay (kriptovalute) (stroški transakcije)

– 42-coin (kriptovalute v BNB mreži) (kontaktirajte nas pred nakupom za pridobitev naslova za nakazilo) Uradna stran kovanca: https://42-coin.org https://coinmarketcap.com/currencies/42-coin/

Plačila po povzetju žal ne omogočamo. Zaradi izredne situacije smo zaradi vaše varnosti ukinili vse možne stike in uvedli samo spletno plačevanje. Z dostavo po povzetju bi vi plačali več, saj bi vam dostavna služba zaračunala dodatnih 1-2€, mi pa želimo, da vi plačate manj in to po vedno super ceni!

Nekatero opremo (ne vso) je mogoče prevzeti tudi osebno na lokaciji Vrhnika, vendar le po opravljenem naročilu in plačilu ter vnaprejšnjem dogovoru.

Vsi vaši plačilni podatki se pošiljajo preko SSL-tehnologije. To je visoko napredna metoda elektronskega kodiranja in varovanja, ki jo uporabljajo tudi banke. SSL-tehnologija zagotavlja, da so vaši podatki zaščiteni in jih nikoli ne morejo videti ali zlorabiti nepooblaščene osebe.

Ključavnica na dnu vašega zaslona v statusni vrstici ali v rumeni vrstici z naslovom pomeni, da se nahajate na zaščiteni strani.

ŽELITE DODATEN POPUST ?  KONTAKTIRAJTE NAS !