Opis

Pick Your Poison je igra s kartami z neverjetnimi »Kaj bi raje?« scenariji.

Trije ali več igralcev tekmujejo, kdo bo s kombinacijo dveh kart neprijetnih situacij (priloženih je 300 kart) ustvaril najtežjo odločitev.

Vsak igralec anonimno izbere svoje »najmanjše zlo« – Po razkritju ugotovite, kdo je imel prav in kdo je tako nor, kot ste mislili.

Od ustvarjalcev iger The Voting Game in Hot Seat.

Združite z izdajo za družine za še več zabave!

Igra »Kaj bi raje?«. Ugotovite, kdo od vaših prijateljev je tako nor, kot ste mislili. Odzivi igralcev: »Najboljša igra, kar jih je kdaj kdo prinesel na večer družabnih iger.«, »Zagotovo najbolj zabavna igra, kar sem jih kdaj igral!«, »Cards Against Humanity + Would You Rather = tako zelo zabavno« Potek igre: V vsakem krogu je en igralec sodnik. Sodnik združi dve karti neprijetnih situacij, da bo odločitev glede tega »kaj bi raje?« čim bolj težka. Igralci postavljajo vprašanja o kartah neprijetnih situacij, sodnik pa jih po želji še dodatno pojasni. Igralci »izberejo svoje manjše zlo« in upajo, da se drugi igralci strinjajo z njimi. Sodnik razkrije glasove in sešteje točke. Sodnik zmaga, kadar se igralci ne strinjajo, igralci pa, kadar glasujejo tako kot večina ostalih igralcev. KAJ BI IZBRALI? Primer »Ali bi raje…« Karte: »Padli iz premikajočega se vlakca strahu« ALI »Pojedli porcijo krast?« ALI »Uporabili pikantno omako namesto kapljic za oči« – in še na stotine drugih! Igra vsebuje: Igralno podlogo, 300 kart neprijetnih situacij, karte Pick in Double Down za 16 igralcev, blokec za vpisovanje točk, 5 hišnih pravil. Igra je primerna za osebe, starejše od 17 let.

PICK YOUR POISON AFTER DARK EDITION – THE WOULD YOU RATHER…? ADULT PARTY GAME
Opozorilo: !!! ZA IGRANJE TE IGRE JE POTREBNO ZNANJE ANGLEŠKEGA JEZIKA !!! Pick Your Poison je igra s kartami z neverjetnimi »Kaj bi raje?« scenariji. Trije ali več igralcev tekmujejo, kdo bo s kombinacijo dveh kart neprijetnih situacij (priloženih je 300 kart) ustvaril najtežjo odločitev. Vsak igralec anonimno izbere svoje »najmanjše zlo« – Po razkritju ugotovite, kdo je imel prav in kdo je tako nor, kot ste mislili. Od ustvarjalcev iger The Voting Game in Hot Seat. Združite z izdajo za družine za še več zabave! | 3+ igralcev | Primerno za 17+ Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Kitajska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Starost: od 17 do 99

Spol: O

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!

 

Dodatne informacije

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PICK YOUR POISON – AFTER DARK DRUŽABNA IGRA ZA ODRASLE”