Opis

MotoGP 22 – Day One Edition (Xbox Series X & Xbox One)

Poženite motorje in se udeležite najbolj avtentične in vzdušne igralne izkušnje MotoGP vseh časov! Meja med resničnim in navideznim ni bila še nikdar tako zabrisana!

Ves svet prvenstva MotoGP: več kot 120 dirkačev, več kot 20 uradnih stez in nepopisno vznemirjenje uradnega prvenstva. Za nameček je tu še več kot 70 prvakov iz preteklosti!

Sezona 2009: pred vami leži 17 poglavij sezone 2009, po ena za vsako veliko nagrado. Oblecite si kombinezone prvakov, kot so Rossi, Lorenzo, Pedrosa in Stoner, na višku njihovih karier. Vzdušje izboljša več kot 50 minut pravih posnetkov na začetku vsakega poglavja, ki jih je režiral in jih komentira Mark Neale, režiser najboljših dokumentarcev o MotoGP.

Ustvarite lastnega prvaka: učne ure in akademija bodo razkrile zmagovalca v vas!

Največ realizma doslej: obilo podrobnosti, od obrazov do uradnih tribun, ter možnost spreminjanja kombinezonov, čelad …

Menedžerska kariera: ustvarite lastno ekipo ali se pridružite obstoječi, zaposlite osebje in nadgradite elemente motocikla, osnujte mlado moštvo za Moto2 in Moto3 ter najemite vodjo moštva, tehničnega vodjo in voznika.

Prenovljeno večigralstvo: prvič v seriji lahko izzovete prijatelja na razdeljenem zaslonu za dva. Tu pa so seveda tudi nore spletne dirke, ki podpirajo medsebojno igranje na konzolah iz iste družine. 

Proizvajalec: Milestone Interactive

Datum izzida / dobave: 29.04.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Milestone Interactive

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MotoGP 22 – Day One Edition (Xbox Series X & Xbox One)”