Opis

Starlink Weapon Pack: Iron Fist & Freeze Ray

Z nadgrajenim arzenalom. prilagajanjem okoliščinam in orožjema Iron Fist ter Freeze Ray Mk.2 si boste podredili sovražnike. 

*Iron Fist – orožje je dobilo ime po znamenitem poveljniku izobčencev, ki ga je iznašel. Gre za udaren lanser šrapnelov, ki je učinkovit od blizu in prebije celo najmočnejšo zaščito. Učinkovitost od blizu je namerna, da se lahko sovražnikom tik pred koncem zazrete naravnost v oči.

*Freeze Ray Mk.2 – to napredno orožje je mogoče še izboljšati. Z energijo lahko napolnite izredno natančen kriolaser in z njegovim strelom zamrznete tarče, elementarni učinek pa povečate s strelom iz orožja Iron Fist. S tovrstno kombinacijo nasprotnike dobesedno raztreščite! 

Vsebina škatle 

Orožja

Lastnosti:

Za igranje s paketi orožij (Weapons Packs), ladij (Starship Packs) in pilotov (Pilot Packs) potrebujete začetni paket (Starter Pack) igre Starlink: Battle for Atlas. Vse starlinkovske modularne igrače delujejo samo z videoigro in nastavkom za kontrolnik na PlayStationu 4, NIntendovem Switchu in Xboxu One. Inovativne modularne igrače omogočijo gradnjo edinstvenih vesoljskih plovil, ki jih je mogoče sproti dopolnjevati in prilagajati. Na ta način ste v tej epski pustolovščini v odprtem univerzumu deležni novih načinov igranja! 

Modularne igrače lahko povežete z nastavkom za kontrolnik, s čimer oživijo znotraj igre!

Na podlagi zbranih kril, trupov, orožij in pilotov lahko ladjo opremite po lastnih željah in se tako sproti prilagajate izzivom. 

Proizvajalec: Ubisoft

Datum izzida / dobave: 01.09.2018

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Starlink Weapon Pack: Iron Fist & Freeze Ray”