Opis

F1® Manager 2022 (Playstation 4)

V uradno licencirani igri F1® Manager 2022 pustite svoj pečat v Formuli 1®. Postanite šef izbranega konstruktorja in izbirajte med seznamom 2022 voznikov in osebja. S popolno licenco F1® in pristno predstavitvijo ne boste samo igrali F1® Manager 2022, ampak ga boste tudi živeli.

Kariera – postanite najboljši

Napišite novo poglavje v novem pogumnem obdobju Formule 1®. Izberite svojo ekipo F1® in jo vodite do slave na uradnih dirkah leta 2022, tako da svojo pot začnete na zadnjem mestu startne lestvice ali zasedete mesto na pole position – v F1® Managerju je izbira vaša. Vaša naloga je navdušiti upravo z doseganjem sezonskih ciljev in dolgoročnih ciljev ter tako zagotoviti uspeh svoje ekipe za prihodnja leta.

Sedež – sestavite svojo ekipo

Vaša ekipa konstruktorjev je bitje srca dirkaških operacij. Med dirkami nadzorujte vsako podrobnost svoje ekipe iz štaba. Spremljajte uspešnost svojih zvezdniških dirkačev in osebja, poskrbite, da bodo vaše finance v črnih številkah, in poiščite najboljše osebje v konkurenčnih ekipah, da si zagotovite dodatno prednost za prihajajoče dirke.

Tovarna – Izboljšajte svoj avtomobil

V roke si vzemite osupljivo novo zasnovo avtomobila iz leta 2022 in dirkajte bližje nasprotnikom kot kdaj koli prej. Dodelite nove dele za svoje avtomobile in se pripravite na dirko, ki je pred vami. Izberite svoj inženirski pristop, da pridobite prednosti na prihajajočih dirkališčih – boste razvili dobro uravnotežen sistem, se osredotočili na področja, ki jih je treba izboljšati, ali se odlikovali v posebnih vidikih zmogljivosti? 

Dirka – ustvarite in izvedite svojo strategijo

Od ugasnitve luči do šahovske zastave imate nadzor. Odločite se za vsako odločitev, od strategije v boksih do izbire pnevmatik in klicev voznikov. Načrtujte svoj pristop, vendar bodite pripravljeni na odzivanje na dinamične dogodke na dirki, kot so vreme in spremenljive razmere na stezi. Potopite se v nadrealistično simulacijo uradne dirke F1®, ki je prikazana v kakovosti resničnega prenosa.

Proizvajalec: Fireshine Games

Datum izzida / dobave: 30.08.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “F1® Manager 2022 (Playstation 4)”