Opis

Yars Rising (Nintendo Switch)

Iz priznanega razvojnega studia WayForward Technologies, Inc. (Shantae, River City Girls, Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp) prihaja Yars Rising, 2D akcijska pustolovščina, ki raziskuje enega najbogatejših in najbolj znanih Atarijevih klasičnih naslovov.

V izkušenih rokah podjetja WayForward franšiza Yars postane obsežna skrivnost, ki se rešuje z 2D platformno akcijo. Prevzemite nadzor nad mlado hekerko Emi Kimura, ki jo skrivnostni pokrovitelj najame, da se infiltrira v senčno korporacijo QoTech. Teci, skači, se prikradi in se prebij skozi izzive, medtem ko počasi razkrivaš zapleteno skrivnost, zavito v intrige.

Emi se med pustolovščino povečuje moč, ki ji omogoča, da se vrne po svojih stopinjah in doseže prej nedostopna in skrivna območja. Njene razvijajoče se hekerske spretnosti so ključnega pomena pri reševanju spodbudnih mini iger, ki se sklicujejo na inovativno igranje iz igre Yars’ Revenge za Atari 2600.

Bolj ko se Emi spušča v prostore družbe QoTech, obsežnejša postaja znanstvenofantastična skrivnost. Pisana druščina hekerskih zaveznikov pomaga Emi odkriti njeno povezavo z oddaljeno tujo raso in odkleniti moči, kakršnih si ni mogla predstavljati.

Yars Rising slavi franšizo Yars v WayForwardovem posebnem slogu anime umetnosti, humorja, retro igralne mehanike in virtuoznosti pripovedovanja zgodb.

Proizvajalec: Atari

Datum izzida / dobave: 31.12.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Yars Rising (Nintendo Switch)”