Opis

The Pixel Pulps Collection – Special Edition (Nintendo Switch)

Zbirka Pixel Pulps je serija del, ki združuje vizualni slog retro videoiger s klasično pripovedjo pulp literature. Ta edinstvena zbirka igralce popelje v svet, poln nostalgije in pustolovščin, kjer se pikselska grafika združuje z razburljivimi zapleti in nepozabnimi liki. Igro je razvil studio LCB Game Studio, digitalno pa jo je izdalo podjetje Chorus Worldwide Games. Zbirka The Pixel Pups Collection bo v evropske trgovine prišla poleti 2024 kot posebna škatlasta izdaja, ki jo je ustvarilo podjetje Meridiem Games za PlayStation 5 in Nintendo Switch. Zbirka The Pixel Pulps Collection – Special Edition, ki jo je oblikovalo in distribuiralo podjetje Meridiem Games, bo vključevala poseben ovoj, drugačno holografsko kartico za vsako platformo in ekskluzivni dostop do prenosa alternativnih naslovnic. 

Vsako delo v zbirki „The Pixel Pulps Collection“ ponuja poglobljeno izkušnjo, ki vzbuja občutek igranja starinskih videoiger, hkrati pa se poglablja v vznemirljive zgodbe. Igralci se bodo potopili v živahne in živahne svetove, kjer se junaki borijo z zlobnimi zlikovci, rešujejo zapletene skrivnosti in raziskujejo eksotične pokrajine. 

Zbirka „The Pixel Pulps Collection“ z edinstvenim vizualnim slogom, ki se poklanja klasiki preteklosti, nagovarja tako navdušence nad retro igrami kot tudi ljubitelje pulp literature. Vsak naslov v zbirki je umetniško delo samo po sebi, s podrobnimi ilustracijami, ki ujamejo bistvo 8- in 16-bitnega obdobja.

V zbirki Pixel Pulps se najde nekaj za vsakogar, od vznemirljivih znanstvenofantastičnih pustolovščin do zapletenih skrivnosti in napetosti. Ne glede na to, ali iščete dozo nostalgije ali se preprosto želite potopiti v dobro zgodbo, vas bo ta zbirka popeljala na nepozabno potovanje po kraljestvih domišljije.

Mothmen 1966 Par mladih zaljubljencev, lastnik bencinske črpalke in preiskovalec paranormalnih pojavov, se zaplete v zaroto, ki se dogaja na robu resničnosti, kjer se sprehajajo bitja iz nočnih mor in prežijo skrivnostni možje v črnih oblačilih… 

Varney Lake Poletje leta 1954. Trije prijatelji in popolne počitnice. Igre, nori načrti, nasilneži, ki se jim je treba izogniti… Dokler ne naletijo na vampirja! Kaj se je v resnici zgodilo na Varney Lake? 

Bahnsen Knights Tornado Alley, ZDA, 1986. Stopite v čevlje Boulderja, tajnega agenta zloglasne verske sekte Bahnsen Knights. Pri preiskovanju izginotja svojega prijatelja se soočite z okultisti, biblijskimi nevihtami in skrivnostnim prodajalcem avtomobilov, ki je postal pridigar.

 

Proizvajalec: Meridiem Publishing

Datum izzida / dobave: 16.07.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Pixel Pulps Collection – Special Edition (Nintendo Switch)”