Opis

Tmnt Arcade: Wrath Of The Mutants (Playstation 4)

Na konzolah in računalnikih ponovno doživite klasično arkadno igro iz leta 2017 s 3 dodatnimi stopnjami in 6 dodatnimi bitkami z šefi! Prevzemite nadzor nad Leonardom, Michelangelom, Donatellom ali Rafaelom v tem klasičnem pretepu, ki ga je navdihnila priljubljena kultna igra Želve v času. Igrajte s prijatelji prek lokalnega sodelovanja in prevladajte nad klanom Foot ter preprečite maniakalni načrt Shredderja. 

Ključne značilnosti igre:- Ponovno doživetje klasične arkadne igre: s 3 dodatnimi stopnjami in 6 dodatnimi šefi, ki jih v klasični arkadni igri iz leta 2017 še ni bilo.

– Igrajte kot 4 želve: Iz risanke iz leta 2012: Leo, Mikey, Donnie in Raph. Premagajte horde s svojo najljubšo želvo- Premagajte valove sovražnikov: spopadite se na 6 stopnjah, vključno z Dimenzijo X in Coney Islandom, ter v 13 bitkah z nadrejenimi na poti do zmage nad svojim arhetipom Shredderjem v njegovem lastnem brlogu – Sprostite moč želve: poseben super napad, ki je edinstven za vsako želvo in uničuje valove sovražnikov; prikličite mutantsko podporo, da odstranite sovražnike, tako da poberete poseben zbirateljski predmet 

– Lokalno sodelovanje: igrajte s prijateljem v lokalnem sodelovanju za 4 igralce

Proizvajalec: GameMill Entertainment

Datum izzida / dobave: 23.04.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

GameMill Entertainment

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tmnt Arcade: Wrath Of The Mutants (Playstation 4)”