Opis

Starlink Mount Co-op Pack (PS4)

Igralno izkušnjo lahko obogatite tudi s paketom nastavkov za kontrolnik.

V Starlink: Battle for Atlas lahko v igranje kampanje kadar koli povabite prijatelja. Zahvaljujoč lokalnemu sodelovalnemu večigralstvu na razdeljenem zaslonu lahko združite različne sloge in družno rešite Atlas.

Paket nastavkov za kontrolnik prispeva dodaten nastavek za igranje s prijateljem ali družinskim članom v lokalnem sodelovalnem načinu.

Za igranje s paketi ladij, pilotov in orožij potrebujete začetni paket Starlink: Battle for Atlas. Vse starlinkovske modularne igrače delujejo samo z videoigro in nastavkom za kontrolnik na PlayStationu 4. 

V videoigri Starlink: Battle for Atlas vodite ekipo junaških medzvezdnih pilotov pri osvobajanju zvezdnega sistema pred Pozabljeno legijo. Inovativne modularne igrače vam omogočijo gradnjo edinstvenih vesoljskih plovil, ki jih je mogoče sproti dopolnjevati in prilagajati. Na ta način ste v tej epski pustolovščini v odprtem univerzumu deležni novega načina igranja! 

Kako (se) igrati z modularnimi igračami? Povežete jih z nastavkom za kontrolnik, s čimer oživijo znotraj igre!

Na podlagi zbranih kril, trupov, orožij in pilotov lahko ladjo opremite po lastnih željah in se tako sproti prilagajate izzivom. 

Proizvajalec: Ubisoft

Datum izzida / dobave: 01.09.2018

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Starlink Mount Co-op Pack (PS4)”