Opis

The Outbound Ghost (Nintendo Switch)

V The Outbound Ghost svetu so duhovi utelešenje obžalovanja. Večina ljudi po smrti odide v posmrtno življenje, a tisti, ki so bili nesrečni v prejšnjih življenjih, postanejo duhovi in so prisiljeni strašiti na Zemlji, dokler ne popravijo svojih napak. Seveda to ni vedno mogoče, saj je to kot duh težje kot kot pri človeku. Vendar nekaterim to uspe in lahko preostanek svoje smrti preživijo v posmrtnem življenju. V igri The Outbound Ghost je vaša naloga pomagati drugim, da popravijo ali se sprijaznijo s svojimi preteklimi življenji in tako uživajo v užitkih večne blaženosti. To morate doseči tudi sami, vendar ni tako lahko popraviti napak preteklega življenja, če se jih sploh ne spomnite.

Značilnosti:

Barviti liki: Na poti spoznajte simpatično druščino strašil, ki ima vsaka svojo zgodbo, ki jo morate razvozlati

Bojna srečanja: Odklenite figure svoje pretekle osebnosti, kot so obžalovanje, dobrohotnost in ljubosumje, in jih uporabite kot člane stranke v poteznih bitkah

Sistem značk: Materiale, pridobljene z zmago v bojnih srečanjih, spremenite v značke, ki jih lahko opremite z različnimi učinki in povečanjem statistik.

Svet v 2,5D: Prikupni papirnati liki živijo v svetu z globino in podrobnostmi, kar ustvarja izrazito privlačen vizualni slog.

Proizvajalec: Merge Games

Datum izzida / dobave: 02.12.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Outbound Ghost (Nintendo Switch)”