Opis

Scars Above (Playstation 5)

Scars Above je zahtevna znanstvenofantastična tretjeosebna akcijska pustolovska strelska igra, ki združuje zadovoljiv občutek premagovanja težav s privlačno in zapleteno zgodbo v skrivnostnem svetu tujcev, ki ga je treba raziskati.

Nekaterih stvari ni treba odkriti…

V Zemljini orbiti se pojavi kolosalna in skrivnostna nezemeljska struktura, ki osupne ves svet; človeštvo jo poimenuje “Metahedron”. V preiskavo je poslana skupina za ocenjevanje in odzivanje na stike z razumnimi bitji (SCAR), ki jo sestavljajo znanstveniki in inženirji.

Stvari ne gredo po načrtih in Metahedron ekipo odpelje čez vesolje na skrivnostni zunajsolarni planet. V vlogi Dr. Kate Ward – članice SCAR – se zbudite osupli, sami v nenavadnem, sovražnem okolju. Odločen, da preživi, se odpravi poiskati svojo ekipo in razvozlati skrivnost, kaj se je zgodilo.

Lastnosti:

PREŽIVITE PROTI VSEM MOŽNOSTIM

Kate je astronavtka in znanstvenica – ne vojakinja -, vendar je iznajdljiva in odločena storiti vse, da bi preživela.

Uporabljajte kombinacijo orožja na daljavo, naprav, potrošnega materiala in napadov za bližnji boj, pri čemer morate upravljati z vzdržljivostjo, medtem ko tečete, se izogibate, izkoriščate šibke točke in odkrivate učinkovite taktike, da premagate sovražnike

Kombinirajte različne elementarne napade, da premagate premoč in se prebijete skozi sicer neprehodne ovire.

Izdelujte različne predmete in pripomočke, ki vam bodo pomagali v boju proti neštetim grožnjam na tem eksoplanetu.

RAZIŠČITE SKRIVNOSTNI EKSOPLANET

Potopite se v skrbno izdelano pustolovščino, ki so jo navdihnile znanstvenofantastične klasike.

Raziščite tuji svet, poln neštetih groženj, čudovitih pokrajin in ruševin, ki namigujejo na starodavno, a napredno civilizacijo, ki je nekako izginila.

Potujte skozi različne biome, kot so močvirja, mrzle puščave, podzemne votline in nezemeljski objekti – vsi s svojimi izzivi, sovražniki, skrivnostmi in okoljskimi nevarnostmi.

ODPRAVITE SE NA RAZISKOVALNO POTOVANJE

Kate je v svojem bistvu znanstvenica in to znanstveno znanje boste uporabili za pridobivanje informacij iz okolice s skeniranjem artefaktov, materialov in bitij, da bi spoznali njihove značilnosti, lastnosti in slabosti.

Med raziskovanjem okolice boste izvajali analize in pridobivali znanje, ki vam bo omogočilo izdelavo novih pripomočkov, orožja in odklepanje sposobnosti v drevesih ksenobiologije in inženirstva.

VZNEMIRLJIVI BOJI S ŠEFI

Srhljivi sovražniki – z različnimi strategijami in taktikami – bodo poskrbeli za sveža srečanja in vas prisilili v iskanje ustvarjalnih načinov za njihovo premagovanje.

Proizvajalec: Prime Matter

Datum izzida / dobave: 28.02.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Scars Above (Playstation 5)”