Opis

Pogumni čarodeji, bodite pozorni! V tem labirintu nič ne ostane enako: Stene in prehodi se nenehno premikajo. Kdo odkrije 12 skrivnosti, ki se skrivajo za debelimi zidovi? Premikajte kartice, odprite nove poti in pridite do skritih zakladov skozi prehode: Kateri od 2 – 4 igralcev, starejših od 4 let, bo obdržal pregled pri tem premikanju? In za izkušene igralce je na voljo še profesionalna različica.

Čarodeji se v tej družabni igri prebijajo skozi prehode do skritih skrivnosti: Kako se prebiti do ljubkega samoroga, zelenega zmaja ali bleščeče zakladnice? Toda počakajte: Ta stena v labirintu se je pravkar premaknila, in prehodi so spet drugačni! Kdo obdrži pregled pri tej igri s premikanjem? Sedaj je potrebna koncentracija. Kajti čarodej, ki je našel največ skrivnosti, odnese zmago domov. Za izkušene igralce je priporočena profesionalna različica z nekoliko težjimi pravili. Edinstvena igralna zasnova Labyrinth je navdušila milijone ljudi že več kot 25 let. Ta zabavna različica "Junior Labyrinth" je popolna za začetnike labirinta.
Igra, s katero urimo koncentracijo, logično mišljenje, korelacijo vzrok-posledica, načrtovanje in strateško razmišljanje. Od 4 leta naprej!

Starost: 4,5,6,7,8

Spol: M,Ž

Opozorilo: Ni primerno za otroke do 3 let. Majni delci, možnost zadušitve.

Zaloga: 10+

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ravensburger Labyrint Junior”