Opis

Park Beyond – Impossified Edition (Playstation 5)

V igri Park Beyond lahko igralci ustvarijo sanjski park, ne da bi jih pri tem ovirala gravitacija. Zahvaljujoč dostopnemu upravljanju in kampanji, ki temelji na zgodbi, se bodo igralci naučili upravljanja parka ter gradili vse bolj nore vožnje in modularne vzpenjače.

Ob podpori Phila, navdušenega veterana parka, in Izzyja, strogega, a prijaznega direktorja, bodo igralci lahko presegli svoje najbolj divje sanje.

Značilnosti:

SLEDITE KAMPANJI, KI TEMELJI NA ZGODBI, IN URESNIČITE SANJE ARHITEKTA PARKA

Številni barviti in strastni liki bodo igralce vodili na poti do uspeha. Dosegajte poslovna pričakovanja ter uravnotežite zabavo in dobičkonosnost, da bo vaše podjetje s parki nadvse uspešno. Za večjo svobodo lahko igralci sprostijo svojo temo parka in najbolj nore vožnje v načinu peskovnika, kjer je ustvarjalnost edina omejitev.

IMPOZANTNE VOŽNJE IN GRADNJA MODULARNIH TOBOGANOV

Zahvaljujoč naprednemu orodju za ustvarjanje toboganov imajo igralci dostop do več deset inovativnih modulov, s katerimi zlahka ustvarijo edinstvene tobogane s tisočimi kombinacijami. S pomočjo nadobudnega oddelka za raziskave in razvoj lahko igralci v svoje ravninske vožnje vnesejo tudi kanček nemožnosti in ustvarijo izjemen zabaviščni park, kakršnega doslej še niso videli.

POIŠČITE IN IZBERITE PRAVE VPOGLEDE ZA OPTIMIZACIJO UPRAVLJANJA

V igri Park Beyond se lahko poglobite v podatke. Da bi ustvarili park, ki presega pričakovanja obiskovalcev, lahko igralci dostopajo do podatkov o njihovih izdatkih, prejemajo povratne informacije, se posvetujejo s seznamom želja in stopnjo sreče. Zahvaljujoč obsežnim orodjem za spremljanje lahko igralci optimizirajo upravljanje svojega parka tako, da sledijo trendom obiskovalcev, oblikujejo zasnove trgovin, zaposlujejo in upravljajo zaposlene, razporejajo proračun za trženje ter svoje naložbe v raziskave in razvoj, da bi dosegli uspeh.

Vsebina Impossified Edition:

  • Igra
  • Figurica Omnicar (11 cm)
  • Zbirateljska škatla
  • Knjiga umetnin
  • Plakat 2 stranski
  • Ovratni trak s kartico
  • Ekskluzivno kovinsko ohišje
  • Fizična in digitalna zvočna podlaga
  • Ekskluzivne razglednice
  • Nalepke

Zbirateljska bonus vsebina: Vsebuje komplet BEYOND SEAS, ki vključuje 10 dekorativnih predmetov, kot so piratska zastava, topovi in animatronični pirati, s katerimi lahko v svoj park vnesete piratsko vzdušje Ahoy!

Bonusni paket Deluxe: Vsebuje park Beyond: ZOMBEYOND Impossification Set, ki vključuje: Ena ravna vožnja in njena impsificirana različica.

Sezonska kartica: Park Beyond: Letna prepustnica vam bo omogočila prejem 3 prihajajočih dodatkov DLC.

Proizvajalec: Bandai Namco

Datum izzida / dobave: 16.06.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Park Beyond – Impossified Edition (Playstation 5)”