Opis

Moonscars (Playstation 5)

Spoznajte svojega stvaritelja! Pod mračno lunino svetlobo se bojuje divja bojevnica iz gline Siva Irma, ki jo žene osamljen namen: Najti kiparja in razvozlati skrivnost njegovega obstoja. Premaknite meje svojih bojnih spretnosti in osvojite nove sposobnosti, da bi napredovali v neizprosnem nelinearnem 2D svetu. Soočite se z neizprosno temo, ki vas želi uničiti. V igri Moonscars je vsaka smrt lekcija – in ko premagate vsak izziv, se vam razkrijejo nove resnice.

Lastnosti:

  • Smrt vas oblikuje: Preden se dvignete, morate najprej padati. V ciklu preizkušenj in zmagoslavij se izoblikujte v mojstrskega bojevnika.
  • Mračno čudovit svet: Raziščite sence in skrivnosti, skrite v mesečni svetlobi slikarsko nelinearnega 2D sveta, zaznamovanega z obupom in brezupom.
  • Preizkusite svojo odločnost: Izboljšajte svoje spretnosti in reflekse v zahtevnem, akcijskem boju. Sekajte in odbijajte z mečem, uporabljajte edinstvena posebna orožja in ukazujte mogočno čarovništvo.
  • Luna je lačna: Odkrivajte nenavadno, temačno fantazijsko zgodbo, polno preobratov in zapletenega oblikovanja sveta. Poiščite resnico svoje stvaritve in bodite nagrajeni.
  • Glina, kosti in ichor: Siva Irma in njena bitja iz mesa in gline iščejo resnico in namen: Bodite priče zgodbam in spominom o izdaji, trpljenju in maščevanju.

Proizvajalec: Humble Games

Datum izzida / dobave: 30.06.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moonscars (Playstation 5)”