Opis

ZABAVNA DRUŽABNA IGRA, PRIMERNA ZA VSE STAROSTI: Liar Liar je odlična igra s kartami za odrasle, najstnike in otroke. Ta zabavna igra je namenjena izmenjavanju zgodb in spoznavanju drug drugega.

IZVEDITE VEČ O SVOJIH PRIJATELJIH IN DRUŽINI: V vsakem krogu vsak igralec pove nekaj o sebi. Ali uganete, kdo laže?

POTEK IGRE: V vsakem krogu igralci povedo resnico ali laž, odvisno od vloge, ki jim je bila dodeljena. Igralci prejmejo točke, če igralci njihovo resnično zgodbo napačno označijo za laž – ali njihovo izmišljeno zgodbo za resnico. Vedno je nekdo lažnivec!

ENOSTAVNA PRAVILA: 200 tematskih kart, 13 kart resnice ali laži, 13 glasovalnih kart, blokec za vpisovanje točk. Primeri tematskih kart: rojstni dnevi, talenti, zabava, kampiranje, starši, potovanja, darila, igre, šale.

IDEALNO ZA ZABAVE IN VEČERE DRUŽABNIH IGER: Vsi igralci so ves čas vključeni v igro. Ustvarili so jo ustvarjalci zabavnih družabnih iger, kot so Hot Seat, Pick Your Poison, Brain Freeze in Bad People. Primerno za: 10+, Trajanje 30-60 minut, Igralci 3+

Laž ima kratke noge… vaši prijatelji so vas pravkar ujeli na laži! Ali pa ste povedali neverjetno laž, za katero so vsi mislili, da je resnica? Liar Liar je smešna in zabavna igra, ki je primerna za vse starosti. Namen te družinske igre je pripovedovanje zgodb in spoznavanje drug drugega.
POTEK IGRE:
1. POVEJ ZGODBO: Povejte nekaj o sebi, ki se navezuje na temo ene od kart, ki jih imate v roki. 2. GLASUJ: Poskusite ugotoviti, kateri igralec je povedal izmišljeno zgodbo. 3. RAZKRIJ: Potem, ko so vsi oddali svoj glas, razkrijte, kateri igralec je pravzaprav lagal skupini. TOČKUJ: Vsak krog se točkuje glede na to, ali so igralci imeli karto resnice ali laži in kako so glasovali. RESNICA: Igralec, ki ima karto resnice, prejme 1 točko za vsako dobljeno karto laži. LAŽ: Igralec, ki ima karto laži, prejme 3 točke, če ga nihče ne prepozna kot lažnivca. PREPOZNANJE LAŽNIVCA: Igralec, ki pravilno ugane, kdo je lažnivec, prejme 3 točke ZMAGOVALEC: Zmaga igralec, ki prvi zbere 21 točk!

LIAR LIAR – THE GAME OF TRUTHS AND LIES
Opozorilo: !!! ZA IGRANJE TE IGRE JE POTREBNO ZNANJE ANGLEŠKEGA JEZIKA !!! ZABAVNA DRUŽABNA IGRA, PRIMERNA ZA VSE STAROSTI: Liar Liar je odlična igra s kartami za odrasle, najstnike in otroke. Ta zabavna igra je namenjena izmenjavanju zgodb in spoznavanju drug drugega. IZVEDITE VEČ O SVOJIH PRIJATELJIH IN DRUŽINI: V vsakem krogu vsak igralec pove nekaj o sebi. Ali uganete, kdo laže? POTEK IGRE: V vsakem krogu igralci povedo resnico ali laž, odvisno od vloge, ki jim je bila dodeljena. Igralci prejmejo točke, če igralci njihovo resnično zgodbo napačno označijo za laž – ali njihovo izmišljeno zgodbo za resnico. Vedno je nekdo lažnivec! ENOSTAVNA PRAVILA: 200 tematskih kart, 13 kart resnice ali laži, 13 glasovalnih kart, blokec za vpisovanje točk. Primeri tematskih kart: rojstni dnevi, talenti, zabava, kampiranje, starši, potovanja, darila, igre, šale. IDEALNO ZA ZABAVE IN VEČERE DRUŽABNIH IGER: Vsi igralci so ves čas vključeni v igro. Ustvarili so jo ustvarjalci zabavnih družabnih iger, kot so Hot Seat, Pick Your Poison, Brain Freeze in Bad People. Primerno za: 10+, Trajanje 30-60 minut, Igralci 3+ Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Kitajska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Starost: od 10 do 99

Spol: O

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!

 

Dodatne informacije

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LIAR LIAR DRUŽABNA IGRA ZA ODRASLE”