Opis

SHIT HAPPENS – PARENTING EDITION DRUGAČNA IN ZABAVNA DRUŽABNA NAMIZNA IGRA SAMO ZA ODRASLE
200 igralnih kart
Za 2 + igralca
Primerna starost 18 +

Soočite se z realnostjo – neprijetne reči se dogajajo prav vsem, drži? Včasih že zgodaj zjutraj stopimo v pravo sranje. Zakaj se mu ne bi preprosto nasmejali!

Razumemo – starševstvo je težko.
Je odkritje otrokove skrivne stene smrkljev boljše ali slabše kot neuspešna domača naloga, pri kateri ste pomagali? Razvrstite te smešne in primerljive starševske trenutke v naši novi igri s kartami Shit Happens: Parenting Edition. Če se naš indeks groze strinja z vami, obdržite kartico. Pravilno razvrstite 10 kart scenarijev za zmago!
Še vedno berete ta navodila? Odprite že škatlo in naj se zabava brez milosti prične! Saj res, podrobnejša navodila v slovenskem jeziku najdete v škatli in na spletni strani www.shithappens.si!
Opozorilo: Za igranje te igre je potrebno znanje angleškega jezika.
Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Poljska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

SHIT HAPPENS – DRUGAČNA IN ZABAVNA DRUŽABNA NAMIZNA IGRA SAMO ZA ODRASLE
200 igralnih kart. Za 2 + igralca. Primerna starost: 18 let +
Soočite se z realnostjo – neprijetne reči se dogajajo prav vsem, drži? Včasih že zgodaj zjutraj stopimo v pravo sranje. Zakaj se mu ne bi preprosto nasmejali? Odprite škatlo in naj se zabava brez milosti prične! Podrobnejša navodila najdete na spletni strani www.shithappens.si.
Igra se igra samostojno.
Opozorilo: !!! ZA IGRANJE TE IGRE JE POTREBNO ZNANJE ANGLEŠKEGA JEZIKA !!!
Opozorilo. Samo za odrasle. Hraniti izven dosega mladoletnih. Vsebina je lahko pretresljiva.
Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Poljska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Opozorila in informacije shranite kot napotek. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Starost: od 18 do 99

Spol: O

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!

 

Dodatne informacije

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DRUŽABNA IGRA ZA ODRASLE SHIT HAPPENS – PARENTING EDITION”