Opis

Kingdom Come: Deliverance II (Xbox Series X)

Kingdom Come: Deliverance II je vznemirljiva akcijska RPG igra, ki se odvija sredi kaosa državljanske vojne v 15. stoletju v Bohemiji.

Ste Henry iz Skalitza – navaden človek, ki počne nenavadne stvari – ujet v razburljivo zgodbo o maščevanju, izdaji in odkritju, ko se poda na epsko potovanje “od skromne kovačije do dvora kraljev” in išče smisel v tem čudovitem, a krutem srednjeveškem svetu.

Od živahnih mestnih ulic do bujnih gozdov odkrijte srednjeveško Evropo z odprtim svetom v nepozabni pustolovščini, polni akcije, vznemirjenja in čudes.

Živite življenje skozi oči in dejanja Henryja, mladeniča, ki se želi maščevati za svoje umorjene starše. Njegova zgodba – ponazorjena z več kot petimi urami osupljivih filmskih prizorov – ga vodi od ambicioznega bojevnika do upornika, pri čemer se križa s karizmatičnimi liki in nepozabnimi pustolovščinami, ko se spopada z ogrskim kraljem Sigismundom Red Foxom in njegovimi strašnimi zavezniki.

Vaša dejanja oblikujejo Henryjevo usodo in odziv sveta nanj. Poljubno prilagodite njegov videz, spretnosti in opremo, hkrati pa zavzemajte moralno stališče do dogodkov okoli sebe. Potujte po deželi in se ukvarjajte z edinstvenimi dejavnostmi, kot sta kovaštvo in lokostrelstvo, da se resnično potopite v to živahno regijo Evrope, ki si bo za vedno zapomnila vaša dejanja.

 

Proizvajalec: Deep Silver

Datum izzida / dobave: 13.09.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kingdom Come: Deliverance II (Xbox Series X)”