Opis

Heavy Duty Challenge (Playstation 5)

V tej igri za simulacijo ekstremne terenske vožnje lahko manevrirate s pravimi licenčnimi tovornjaki po zahtevnem terenu in tekmujete na pristnih lokacijah prvenstev. Zaradi natančne fizike in mehanike se boste počutili, kot da resnično sedite za volanom, ko boste premagovali ovire in dokazovali svoje vozniške sposobnosti. Heavy Duty Challenge ponuja popolno podporo, ne glede na to, ali raje igrate z miško in tipkovnico, volanom ali s pomočjo igralnega ploščka. 

Raziščite okolja odprtega sveta in se s svojim najljubšim tovornjakom podajte na hladno vožnjo po terenu ali pa se podajte na lov za nagradami in odkrivajte vse skrivnosti, ki se skrivajo na tem območju. 

Izbirate lahko med 12 ogromnimi in zmogljivimi tovornjaki, ki so bili poustvarjeni do podrobnosti, vsak z edinstveno kabino in avtentično mehaniko. Vsi tovornjaki temeljijo na vozilih iz legendarnega evropskega prvenstva v trialu tovornjakov. Začnite z dvoosnim tovornjakom IFA W50 in nadaljujte z vrhunskim štiriosnim tovornjakom MAN TGS 35.48 ter vsem pokažite, da ste resnično najboljši. 

Kupite nove tovornjake, nadgradite njihove zmogljivosti in se ponovno združite, da boste sledili vzdrževanju: da bi ohranili konkurenčno prednost, popravljajte svoje tovornjake. Povzpnite se na vrh lestvic in postanite absolutni prvak v tekmovanju Truck Trial!

Proizvajalec: Aerosoft

Datum izzida / dobave: 14.09.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Heavy Duty Challenge (Playstation 5)”