Opis

GraviTrax je vznemirljiv in kreativen set za gradnjo prog za kroglice, ter eksperimentiranje z gravitacijo. Nudi priložnost za širok spekter dejavnosti in učenja, ki so primerne za otroke, mlade in odrasle.
Zdi se, da ponuja naslednje funkcije in koristi:
1.Izobraževanje o znanosti: GraviTrax omogoča razumevanje osnovnih načel fizike, zlasti gravitacije, na zelo praktičen in interaktiven način. To je lahko odlično orodje za učenje in poučevanje o teh konceptih.
2.Kreativno razmišljanje: S širokim naborom komponent in gradnikov je ustvarjalnost ključna. Igralci lahko oblikujejo svoje marmorne svetove, kar spodbuja razvoj prostorskega razmišljanja in oblikovalske veščine.
3.Ogromen nabor komponent: Z več kot 120 deli ima GraviTrax Starter set obsežen nabor komponent, ki omogočajo različne načine gradnje in eksperimentiranja. To zagotavlja, da igralci nikoli niso omejeni na en način igranja.
4.Navodila in vzorčni tečaji: Začetniki se lahko zatečejo k vzorčnim tečajem in navodilom, da se naučijo osnov in pridobijo občutek za igro. To je dober način, da se začne in postopoma razvija ustvarjalnost.
5.Razširljivost sistema: GraviTrax ponuja različne linije, kot so CORE, PRO in POWER, ki se lahko prosto kombinirajo. To omogoča igralcem, da širijo svoje vesolje in odkrivajo nove načine igre.
6.Primerno za različne starosti: Zasnovano za otroke, stare 8 let in več, a hkrati privlačno za mlade in odrasle. To omogoča družinsko zabavo in učenje za različne generacije.
7.Neomejen potencial: S številnimi razširitvami in dodatnimi komponentami igralci lahko nadgrajujejo svoje igre in ustvarjajo vedno nove izzive in marmorne svetove.
Skupno gledano, GraviTrax se zdi kot odlična igrača, ki spodbuja učenje in kreativnost skozi igro. Omogoča razvoj različnih veščin, obenem pa zagotavlja ure zabave za otroke in odrasle.

Starost: 8,9,10,11,99

Spol: M,Ž

Opozorilo: Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, možnost zadušitve zaradi tujka.

Zaloga: 10+

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GraviTrax Starter Set”