Opis

Godfall – Deluxe Edition (PS5)

Godfall je povsem nova igra, ki sekljaški boj od blizu pomeša z nabiranjem robe. Postavljena je v svetel fantazijski svet, v katerem prevladujejo starodavna magija in herojski vitezi. V vlogi enega od njih se skozi raznoliko svetove, od podzemeljskih gozdov do koralniih grebenov na površju, odpravite na udarno kampanjo proti starodavnemu božanstvu, ki grozi vašemu svetu. Iz tretje osebe se poglobljeno bojujete, kot bi Dark Souls srečali Devil May Cry in tadva Monster Hunterja, srečujete izzivalne sovražnike, nabirate izkušnje in veščine ter si nadevate vedno boljšo opremo, zlasti božanske oklepe. Godfall nagrajuje spretno, ofenzivno igranje in natančnost s petimi različnimi vrstami orožij, nabrana roba pa ima velik vplv na taktiko. Igrate lahko sami ali sodelovalno s še tremi kolegi ali kolegicami. Sodelovanje se splača predvsem pri šefih, ki znajo prestrezati in odvračati napade iz več kotov hkrati. Grafika in izvedba naslednje generacije pa vse skupaj dvigneta na naslednjo raven! 

Običajno verzijo dopolnjujeta edicija Deluxe, ki vsebuje dostop do prve plačljive razširitve, ki pride leta 2021, in najbogatejša inačica Ascended, v kateri so prva plačljiva razširitev, tri vrste kožic (5 x Gold Weapon, Gold Shield, Gold Royal Banner), zlate kožice za oklepe Silvermane, Phoenix in Greyhawk, edinstveni naziv za v večigralsko čakalnico in rdeča kožica za oklep Vertigo. 

  Opozorilo: za igranje Godfalla je treba biti povezan z internetom. Za večigralstvo na sistemih PlayStation 4 in 5 potrebujete naročnino na PlayStation Plus, ki pa ni potrebna za igranje zgodbene kampanje.

   Proizvajalec: Gearbox Publishing

   Datum izzida / dobave: 12.11.2020

   V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

   Dodatne informacije

   Proizvajalec

   Mnenja

   Zaenkrat še ni mnenj.

   Bodi prvi ocenjevalec “Godfall – Deluxe Edition (PS5)”