Opis

Garden Simulator (Playstation 4)

Ljubezen do vrtnarjenja je enkrat posejano seme, ki nikoli ne umre. 

Sveža zelenjava, zdravo sadje in čudovite rože – zdaj imate priložnost skrbeti za svoje zemljišče in pobirati pridelke. Nudenje doma je stvar preteklosti – danes boste uživali v naravi. Obdelujte svoj virtualni vrt, skrbite za rastline, nato pa jih poberite in prodajte.

V igri Garden Simulator boste dobili svoj kos zemlje, postavili okrasne elemente in negovali rastline, preden jih boste pobrali. Bogatejši kot bo vaš pridelek, več lahko prodate in več denarja lahko porabite za izboljšanje svojega koščka raja. Z neštetimi odklenljivimi funkcijami in dodatno vsebino bo vaš zeleni palec največji izziv!

Kosilnica, zalivalka in sadike vas že čakajo – pripravite se na čudovit in sproščujoč čas v naravi. In ne pozabite: Vrtovi ne nastajajo s petjem “Oh, kako lepo” in sedenjem v senci.

Značilnosti:

  • Sadi najrazličnejše sadje in zelenjavo ter okrasi svoj vrt s pisano paleto cvetlic.
  • Skrbite za svoje rastline, opazujte faze rasti in obirajte plodove. Naj bodo to jagode, solata ali različne vrste cvetja – raznolikost rastlin naredi vaš vrt edinstven.
  • Oblikujte svoj vrt po lastnih željah! Postavite svoje cvetlične in zelenjavne gredice ter jih obrobite z različnimi elementi ograje. Žive meje, pohištvo in številni različni elementi v številnih izvedbah bodo vaš kos zemlje spremenili v edinstven počitniški kraj.
  • Skrbite za čistočo svojega vrta! Ne samo na začetku, ko boste na svojem vrtu našli smeti, ki jih je treba odstraniti, tudi med igro bo vaš trud za ohranjanje čistoče nagrajen! Pokosite trato in spremenite svoje zemljišče v sanje vrtnarja.
  • Zaslužite denar in ga porabite! Več sadja in cvetja kot prodate, več denarja imate na voljo za vlaganje v boljše orodje, nove sorte rastlin in še več.

Proizvajalec: Just For Games

Datum izzida / dobave: 19.05.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Garden Simulator (Playstation 4)”