Opis

Enter/exit The Gungeon (Nintendo Switch)

Ta ekskluzivni maloprodajni paket prinaša Enter the Gungeon in Exit the Gungeon, dve kritiško priznani igri, vključno z vsemi njunimi posodobitvami skupaj!

 

ENTER THE GUNGEON

(vključno s posodobitvami A Farewell to Arms, Advanced Gungeons in Draguns)

 

Enter the Gungeon je bullet hell dungeon crawler, v katerem spremljamo skupino nesrečnikov, ki si želijo s streljanjem, plenjenjem, izmikanjem in premetavanjem po mizah priti do osebnega odpuščanja in doseči največji zaklad legendarnega Gungeona: pištolo, ki lahko ubije preteklost. Izberite junaka [ali se združite v ekipo za sodelovanje] in se borite do dna Gungeona, tako da preživite zahtevne in razvijajoče se nadstropja, polna nevarno prikupnih Gundeadov in strahovitih do zob oboroženih šefov Gungeona. Zberite dragocen plen, odkrijte skrite skrivnosti in se pogovarjajte z oportunističnimi trgovci in lastniki trgovin, da bi kupili močne predmete in pridobili prednost.

 

EXIT THE GUNGEON

(vključno s posodobitvijo Hello to Arms)

 

Exit the Gungeon je arkadna igra v stilu spin-offa “plezanja po temnici”, ki takoj sledi dogodivščinam nesrečnikov Gungeoneers, ki poskušajo preživeti vrsto vse bolj nevarnih dvigal in nešteto valov sovražnikov.

Proizvajalec: Devolver Digital

Datum izzida / dobave: 21.04.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Devolver Digital

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Enter/exit The Gungeon (Nintendo Switch)”