Opis

Modelni komplet ATF Dingo 1: natančnost in realizem v merilu 1:72

Ponosno pokažite svoje mojstrstvo s modelnim kompletom ATF Dingo 1. Ta model v merilu 1:72 z največjo natančnostjo reproducira dobro znano vozilo za prevoz vseh vrst uporabljeno v številnih državah v Evropi. Z 65 deli, razporejenimi na dolžino 76 mm, je ta komplet idealen za navdušence nad modeliranjem, starejše od 12 let, ki iščejo izziv. Vsak del tega kompleta je bil skrbno oblikovan, da ponazori realističen dizajn in visoko podrobne lastnosti izvirnika.

Obseg dobave:

– 65 visoko podrobnih delov
– Prozorni plastični deli za okenski prikaz
– Celotni pogonski sklop z deflektorjem za mine
– Nosilec, ki ga je mogoče izbirno zgraditi z MG 3, granatnim strojnim orožjem kalibra 40 mm ali 12,7 mm MG

Ta modelni komplet je namenjen izkušenim modelarjem, ki želijo razširiti svoje obzorje in izboljšati svoje spretnosti. Idealen je za razstavo ali kot pomembno dopolnilo obstoječi zbirki modelov.

Ta modelni komplet odlikuje realističen dizajn in visoko podrobni deli. Zapleten pogonski sklop z deflektorjem za mine in izbirno nameščenim orožjem prispevata k realistični reprodukciji ATF Dingo 1. Ta komplet omogoča, da se kompleksni detajli izvirnega vozila reproducirajo v manjšem merilu.

Ozadje:

ATF Dingo 1 je oklepno, zračno, oboroženo kolesno vozilo, uporabljeno v Nemčiji, Avstriji, Belgiji in Luksemburgu. Razvit je bil za zagotavljanje maksimalne varnosti za svoje potnike med patruljnimi in izvidniškimi misijami. S tem modelnim kompletom lahko držite v rokah košček te vojaške zgodovine in jo raziščete v najmanjših podrobnostih. ATF Dingo 1 kit združuje vašo strast do modeliranja z fascinacijo nad vojaško tehnologijo.

Starost: 12,13,14,15

Spol: M

Opozorilo:

Zaloga: 10

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ATF Dingo 1 – 120”