Opis

Chorus – Day One Edition (PS4)

Prevzemite nadzor nad Naro, svojčas mogočno bojevnico, sedaj pa ubežnico, ki skuša uničiti temni kult. Taistega, ki jo je ustvaril. Odklenite uničujoča orožja in nadnaravne sposobnosti v tej vesoljski bojni igri naslednje generacije. S svojim bojnim plovilom, ki se zaveda samega sebe, boste raziskali starodavne templje, se bojevali v prostoru brez gravitacije in segli onkraj resničnosti, ki se je zavedamo, ko smo budni.

  • Pot odrešitve: popeljite vrhunsko pilotko Naro s temno preteklostjo in njeno bojno plovilo prek galaksije in onkraj meja resničnosti. Nara in plovilo se borita, da bi združila upornike proti temnemu kultu in njegovemu voditelju.

  • Onkraj Vrzeli: vstopite v nov, temačen univerzum, v katerem ne manjka sporov in skrivnosti. Raziščite epske lokacije, kot so prostrane vesoljske postaje in čudni planeti z obstojem onkraj našega. Udeležite se vznemirljivih vesoljskih bitk na prostem in v kristalnih predorih. Igra enako resno jemlje hitro akcijo kot epski spektakel vesoljskih spopadov.

  • Ena pilotka, ena ladja, eno živeče orožje: nabrali boste mogočna, edinstvena orožja in bojne nadgradnje ter zamojstrovali drsenje z ladjo in smrtonosne miselne sposobnosti, vključno z nadčutnim zavedanjem, teleportacijo in telekinezo. Z vsem tem boste premagali prave horde sovražnikov in uničili titanske bojne ladje. Z veriženjem moči boste postali ultimativno živeče orožje. 

  • Vsebina izdaje Day One Edition: posebna obleka Elder Armor Skin in zunanjosti več orožij. 

Proizvajalec: KOCH Media

Datum izzida / dobave: 03.12.2021

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Chorus – Day One Edition (PS4)”