Opis

Beasties (Nintendo Switch)

Zveri živijo v popolni harmoniji in simbiozi z ljudmi. Vendar se ta harmonija poruši po izginotju Beastiemastra. Ceh Beastiemasterjev vas pošlje v izolirano vas, da bi ugotovili, kaj se je zgodilo z mojstrom. Boste našli mojstra in ponovno vzpostavili staro ravnovesje?

Ključne lastnosti:

Beastiemies Brawls: Naš sistem spopadov s sestavljenkami, ki temelji na potezah, je zlahka dostopen začetnikom, vendar ponuja dovolj globine in možnost načrtovanja potez daleč vnaprej za prekaljene veterane. Radi se spopadajo z našimi zvermi 😉

Izboljšajte svoje zveri : Naši prijatelji, Beasties, po zmagi v bitkah kot plen prejmejo ploščice prvinskega prahu. Z njimi boste izboljšali njihove sposobnosti. Tako lahko vsako zverino posebej nadgradite z vlaganjem v zdravje, obrambo, moč in posebne sposobnosti. Sami se odločite, kako boste sestavili svojo ekipo glede na svojo strategijo!

Raziskovanje : Kot nagrada za raziskovanje bodo v svetu skriti predmeti in naključni dogodki s posebnim plenom. Čas izkoristite za zbiranje pomembnih virov in pripravo na naslednjo fazo pustolovščine, izzivanje trenerjev zveri ali iskanje novih zveri v visoki travi.

Prefinjena mešanica žanrov trenerja pošasti in sestavljanke

Številne zveri so se prilagodile okolju, zato so nastale različne vrste zveri

Rudarjenje je pomembno za pridobivanje virov, ki jih potrebujete za svoje potovanje!

Združite se z zvermi, jih nadgradite in prilagodite za svoje igranje

Proizvajalec: Just For Games

Datum izzida / dobave: 01.07.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Beasties (Nintendo Switch)”