Opis

Atomic Heart (Playstation 5)

Dobrodošli v utopičnem svetu čudes in popolnosti, v katerem ljudje živijo v sožitju s svojimi zvestimi in gorečimi roboti. No, tako je bilo včasih. Do začetka delovanja najnovejšega sistema za nadzor robotov manjka le še nekaj dni in le tragična nesreča ali globalna zarota ga lahko zmoti…
No, tako je bilo včasih. Ker je do začetka delovanja najnovejšega sistema za nadzor robotov manjkalo le še nekaj dni, bi ga lahko zmotila le tragična nesreča ali globalna zarota…
Zaradi neustavljivega razvoja tehnologije in tajnih poskusov so se pojavila mutirana bitja, strašni stroji in super močni roboti – vsi so se nenadoma uprli svojim ustvarjalcem. Le vi jih lahko ustavite in ugotovite, kaj se skriva za idealiziranim svetom.
Z uporabo bojnih sposobnosti, ki vam jih daje eksperimentalna rokavica za moč, arzenala rezil in najsodobnejšega orožja se v eksplozivnih in divjih spopadih borite za svoje življenje.
Prilagodite svoj način bojevanja vsakemu edinstvenemu nasprotniku. Združite svoje spretnosti in sredstva, uporabite okolje in nadgradite opremo, da premagate izzive in se borite za dobro.
Lastnosti:
  • Utopični svet, ki je hkrati nor in vzvišen
  • Visceralno, spektakularno in neizprosno bojevanje
  • Z uporabo številnih spretnosti in naprednega orožja uničite velikanske stroje in mutante
  • Izboljšajte svoj arzenal in opremo

Datum izida: 21.02.2023

Proizvajalec: Focus Home Interactive

Zaloga: 5

Datum izzida / dobave: 21.02.2023

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na tedenske e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Atomic Heart (Playstation 5)”