Opis

Ravenswatch: Legendary Edition (Nintendo Switch)

Ravenswatch je od zgoraj navzdol usmerjena roguelike akcijska igra, ki združuje intenzivno bojevanje v realnem času z poglobljenim igranjem in visoko vrednostjo ponovnega igranja. Po uspehu igre Curse of the Dead Gods© se Passtech vrača z novo formulo in novo igralno izkušnjo, ki jo lahko igrate samostojno ali v sodelovanju s štirimi igralci.

PREŽENITE NOČNO MORO IZ SVOJEGA KRALJESTVANočne more se širijo v Reverie in kvarijo vse, kar jim pride na pot. Izpopolniti morate svoje sposobnosti in najti moč, da premagate bitja Nočne more s pomočjo edinstvenih junakovih sposobnosti, ki so jih navdihnili liki iz ljudskih pravljic in legend.

DINAMIČNO IGRANJEDa bi premagali Nočno moro in dosegli zadnje poglavje, boste potrebovali močno sestavo, osredotočenost in odlično timsko delo. Povečajte svojo bojno moč v bitkah, nato pa se soočite s šefom stopnje, ko se boste počutili pripravljeni… ali ko ne boste imeli več izbire.

DARK TALESSvet igre Reverie temelji na starih ljudskih zgodbah in legendah. Od Treh prašičkov do nordijske mitologije in Tisoč in ene noči – najbolj znane zgodbe so ponovno obdelane v slogu temačne fantazije in s svojo brezčasno privlačnostjo dopolnjujejo vzdušje igre Ravenswatch.

VISOKA VREDNOST ZA PONOVNO IGRANJEIgrajte kot različni junaki, izkoristite najdene nadgradnje in predmete ter raziskujte naključno ustvarjen zemljevid z novimi dejavnostmi in novimi sovražniki.

Ravenswatch – Legendary Edition vključuje:

– osnovno igro- Ravens Skin Pack- Nightmares Skin Pack

Proizvajalec: Nacon Gaming

Datum izzida / dobave: 28.02.2025

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne podrobnosti

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ravenswatch: Legendary Edition (Nintendo Switch)”