Opis

Flintlock: The Siege Of Dawn (Playstation 5)

Pridružite se zadnjemu boju človeštva, ko se bogovi in orožje spopadejo v povsem novi pustolovščini v odprtem svetu, ki temelji na akcijski igri RPG.

Vrata v Veliko podzemlje so bila odprta, kar je sprostilo bogove in njihove vojske mrtvih. Dežela Kian je oblegana; čas je, da se koalicijska vojska upre. Sprejmite maščevanje, strelni prah in magijo ter se podajte na epsko potovanje, da bi premagali bogove, ponovno zavzeli svet in zaprli Vrata.

Ključne lastnosti:

– V vlogi Nora Vaneka, elitnega člana koalicijske vojske, ki ga spremlja skrivnostna lisica Enki, potujete do mesta Zora skozi nevarne gozdove, gore in oblegane zaselke ter se na vsakem koraku soočajo z vojsko Mrtvih.

– Postanite božji morilec. Obvladajte zahteven, a nagrajujoč bojni sistem, ki združuje rokovanje s sekiro, streljanje in magijo. Pridobite močne kombinacije in izkoristite svojo ustvarjalnost ob vsakem srečanju.

– Raziščite nevaren odprt svet in ponovno združite svojo ekipo koalicijskih strokovnjakov za eksplozive in orožje, da vam posodijo svoje znanje v zadnjem obleganju bogov.

Proizvajalec: Maximum Games

Datum izzida / dobave: 31.12.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Maximum Games

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Flintlock: The Siege Of Dawn (Playstation 5)”