Opis

Youtubers Life 2 (Xbox One)

Postanite najboljši youtuber na svetu! Sodelujte z legendarnimi zvezdniki, raziščite mesto slave, odkrijte skrite zgodbe in sledite trendom za ustvarjanje viralnih vsebin. Živite življenje nastajajoče superzvezde: slava, bogastvo in oboževalci čakajo na vas!

Ustvarite svoj kanal in se odločite, katera vsebina je najboljša za pokrivanje: trendovske videoigre, improvizirano pretakanje, profesionalne ocene … Ali pa vse! Spoznajte PewDiePie, Rubius, InoxTag, GermanLetsPlay, Craner, WillyRex, LaurenzSide in druge, da na tej poti doživite nove dogodivščine in si zagotovite njihove ekskluzivne nagrade za izboljšanje svojega kanala. Sodelujte z vrhunskimi izkušenimi ustvarjalci vsebine, da se prebijete do slave!

Lastnosti:

Postanite najboljši Youtuber! Snemajte, urejajte in objavljajte visokokakovostne videoposnetke, da pridobite prve naročnike in oglede ter v kratkem času zaslužite.

Raziščite NewTube City! S tremi glavnimi soseskami: Downtown, City Hall in Port, boste imeli veliko krajev za raziskovanje.

Ustvarite viralno vsebino za svoje oboževalce! Izboljšajte svoje nastavitve in prepoznajte trendovske teme za ustvarjanje virusnih videoposnetkov.

Zabavne pustolovščine v živo! Sodelujte s skupnostjo, da pridobite nove prijatelje in razvijete odnose z njimi.

Prilagodite vse! Oblikujte vsak vidik svojega značaja in svojega mesta z nakupom vseh vrst oblačil, predmetov, pohištva, dodatkov in še veliko več.

Proizvajalec: Raiser Games

Datum izzida / dobave: 22.02.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Youtubers Life 2 (Xbox One)”