Opis

You Suck at Parking (Playstation 4)

You Suck at Parking je edina dirkalna igra, v kateri se morate ustaviti.

Barvito, a v vzponu, izzivajte svet in prilagodite svojo vožnjo v tem nenehno razvijajočem se simulatorju parkiranja.

Ali se vozite skozi življenje in čakate na naslednjo postajo? Želite z motorjem zapeljati do parkirnega mesta? Ste raje parkirani in sanjarite? You Suck at Parking je prava igra za vas!

Značilnosti:

Parkiraj

Pripravite se na najbolj ekstremno izkušnjo parkiranja na svetu v You Suck at Parking, edini igri, v kateri vaše vozniške sposobnosti niso tako pomembne kot vaše sposobnosti vzporednega parkiranja. Tekmujte s časom in potegnite ročno zavoro v več kot 100 divjih stopnjah z vedno večjo težavnostjo.

Gas do konca!

Z besno hitro vožnjo do določenega parkirnega mesta ne boste samo zagotovili, da boste ostali izjemno hladni, mirni in zbrani, temveč boste odklenili tudi nove možnosti prilagajanja, s katerimi boste lahko izboljšali svoje vozilo.

Podri svetovne rekorde

Želite svetu pokazati svoje znanje in spretnosti? Želite dokazati, da ste res vredni prvega mesta? Plezajte po svetovnih lestvicah in prijateljem dokažite, da imate resnično moč, da se ustavite. Morda ne sveta, ampak vsaj avto.

Parkiranje za več igralcev

Ste obtičali v podganje dirki in želite videti, kdo bi bil na vrhu med vami in vašimi prijatelji? V igri za več igralcev jim dajte duška in se borite za uvrstitev na zmagovalne stopničke!

Vedno posodobljena vsebina?!

Več avtomobilov?

Več biomov z VEČ progami?!

Več možnosti prilagajanja?!

Polnopravni urejevalnik ravni?!

Več, no, vsega?!

You Suck At Parking™ bo vedno večja, vedno obsežnejša in vedno spreminjajoča se igra. Spremljajte naša družabna omrežja za več informacij o vsem, kar bomo dodali, kar bomo izboljšali, kar se bo spremenilo pod pokrovom! 

Proizvajalec: Fireshine Games

Datum izzida / dobave: 31.12.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “You Suck at Parking (Playstation 4)”