Opis

Wreckreation (PC)

Wreckreation je dom tvojega lastnega sveta MixWorld, 400 kvadratnih kilometrov velikega dirkališča, ki ga lahko ustvarjaš, oblikuješ in uničuješ.

Wreckreation, ki ga je razvila ekipa Three Fields Entertainment, sestavljena iz ustvarjalcev serij Burnout in Need for Speed, je bil zasnovan kot ultimativna izkušnja odprtega peskovnika za ljubitelje vožnje in dirkanja. Popoln svet, ki ste ga oblikovali sami ali skupaj s prijatelji v spletu.

V igri Wreckreation si lahko nenehno prizadevate, da bi na progah in stezah, ki ste jih zasnovali vi ali vaši prijatelji, prehiteli, prehiteli ali celo razbili sebe in preostali svet. Vendar bo tvoja verjetno vseeno boljša.

Lastnosti:

  • Na vsaki ulici v svetu MixWorld lahko postavljate rekorde na sedem različnih načinov, kjerkoli in kadarkoli vozite: Drift, Air, Near Miss, Stunt, Crash in bolj tradicionalni čas.
  • Mix My World – Ogromen, odprt svet, ki ga lahko odkrijete in oblikujete sami. Skoke, zanke, polovične cevi, premikajoče se ovire in še več postavite skoraj povsod v svojem svetu MixWorld. Omejitev ni niti nebo!
  • Mix My Car – Barve barv, zaključki, platišča, plameni za povečanje, zvoki motorja, barve stekel, pnevmatike, ročni ali palični pogon – karkoli želite, lahko ga prilagodite. Vse bo na voljo od začetka.
  • Mix My Music – Radijske postaje so neopevani junaki dirkaških iger. Poslušajte 16 različnih kanalov in prejemajte posodobitve iz sveta MixWorld ali pretakajte svoje sezname predvajanja neposredno iz Spotifyja.
  • Mešajte vse načine – Ne glede na to, ali gre za preprosto dirko ali ekipni kaskaderski dogodek, v katerem lovljenje največ zraka in pristanek prvega sodčka prinaša točke vaši ekipi, nadzorujete igranje v svojem svetu.
  • Zmešajte vse – V svetu MixWorld ste lahko bog! Nadzorujte vreme, čas dneva in promet! Poiščite prosta delovna mesta in gradite strukture, ki vplivajo na vaš svet preko svojih temeljev. Moč je vaša.

Proizvajalec: THQ Nordic

Datum izzida / dobave: 31.03.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wreckreation (PC)”