Opis

Wild Hearts (Xbox Series X)

Wild Hearts je lovska igra za novo dobo! Tokrat vam bo pri lovu na velikanske, razhudene pošasti, ki jih napaja moč narave, pomagala tehnologija. Z njimi pa se boste spopadli sami ali s prijatelji v sodelovalnem načinu, v katerega je mogoče vstopiti kadarkoli.

Nihče se ne spomni, zakaj so začeli Kemoni uničevati nekdaj prelepo deželo Azuma. Toda v njih buhti uničujoča in prvinska moč narave. Zdelo se je, da se jim ne bo zmogel nihče postaviti po robu. Toda pojavilo se je upanje – mogočen lovec, opremljen s smrtonosnimi orožji in primerki starodavne tehnologije. Zdaj se lahko zadeve spremenijo!

·         Ukrotite podivjano naravo: izurili se boste v rabi starodavnih orožij in si podvrgli velikanske zverine. Wild Hearts prinaša svež veter med lovske igre in vam omogoča samotarski lov ali lov v družbi prijateljev.

·         Podajte se nad zverine, v katerih buhti moč narave: naučili se boste preživeti njihove napade in prepoznavati njihove vzorce obnašanja, potem pa boste uporabili svojo Karakuri in orožja in jih pokazali, kdo je šef.

·         Prilagajanje okolice: kot edini v Azumi vihtite tehnologijo Karakuri, s katero si prilagodite okolico in tako k lovu pristopite na izviren način.

·         Skupinski lov s povezovanjem med sistemi: v Wild Hearts se s Kemoni spoapdete sami ali s še dvema prijateljema oziroma naključnima lovcema.

·         Lov na opremo: več kot lovite, bolj napredujete in bolje kot lovite, laže napredujete. Izdelali si boste svoj lik, nabirali materiale in izdelali kup orožij ter oklepov.

·         Raziskovanje pravljične srednjeveške Japonske: na razpolago so štiri lovišča, vsako v svojem letnem času in vsako z lastnim ustrojem ter nevarnostmi.

Proizvajalec: Electronic Arts

Datum izzida / dobave: 17.02.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wild Hearts (Xbox Series X)”