Opis

VULKANI SVETA
Ustvarite edino sestavljanko tektonske karte na svetu. Izdelajte in okrasite modele enajstih znamenitih vulkanov ter spoznajte neverjetno in strašno zgodbo vsakega izmed njih. Izdelajte vulkanske bombice in opazujte njihov izbruh v posebnem kraterju vulkana št. 12! Ustvarite izbruh lave in lavina jezera. Postanite strokovnjaki za vulkane in pri naslednjem šolskem projektu predstavite brbotajoče mineralne vrelce in še veliko več.

SLOVENIJA – Naziv izdelka: WES – VULKANI SVETA
OPOZORILA! Ni primerno za otroke, mlajše od 8 let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve. Potreben je nadzor odrasle osebe. Vulkanskih bombic NE shranjujte v neprepustnih posodah. Povečan pritisk lahko povzroči poškodbe. Vsebuje nekatere kemikalije, ki so lahko nevarne zdravju. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 8 let. Barvilo lahko pušča madeže. Kompleta ne uporabljajte na tkaninah ali pohištvu ali v njihovi bližini.

Citronska kislina
CAS št. 5949-29-1
Povzroča hudo draženje oči. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Uporaba tega izdelka pri otrocih mora biti pod nadzorom odrasle osebe. Hraniti stran od oči. Če draženje ne preneha, poiščite zdravniško pomoč.

Poreklo: Tajvan. Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si
Varnostna navodila in opozorila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Starost: od 8 do 16

Spol: O

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!

 

Dodatne informacije

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “WES – VULKANI SVETA”