Opis

Kos svobode in pustolovščine – Modelni komplet Volkswagen T3 Camper v merilu 1:25!

Prinesite pustolovščino v svoj dom s našim modelnim kompletom Volkswagen T3 Camper! S skupnim številom delov 80 in dolžino 185 mm je ta model v merilu 1:25 opremljen z detajlnimi ponovitvami legendarnega T3 Camperja. Za otroke od 10. leta dalje in vse ljubitelje zgodovinskih vozil je ta komplet odličen način za pridobivanje praktičnih veščin med raziskovanjem fascinantnega sveta modeliranja.

Obseg dobave:

V tem kompletu je vse, kar potrebujete, da zgradite svoj lasten model VW T3 Camper: podrobna modelna sestavina, vključno z enostavnimi navodili za sestavljanje in pristnimi nalepkami Joker s mednarodnimi registrskimi tablicami (D, GB, F, NL, CH, A).

Najsi boste izkušen modelar ali šele odkrivate svoje navdušenje nad to vznemirljivo panogo, naš modelni komplet VW T3 Camper nudi izzivno in zabavno izkušnjo sestavljanja. Idealen za zbiratelje, navdušence ali kot izobraževalno darilo za mlajše graditelje!

Ta modelni komplet vam omogoča, da ustvarite del avtomobilske zgodovine. Komplet vključuje podrobno karoserijo, avtentično ponovljeno bivalno območje s kuhinjsko enoto in sedežem, gibljiva drsna vrata in celo podroben bokser motor. S pokrovom prtljažnika odprtim ali zaprtim – izbira je vaša!

Ozadje:

VW T3 Camper, znan kot zadnji Bulli z zadnjim motorjem, predstavlja kos svobode in ljubezni do pustolovščin. Več kot 70.000 prodanih primerkov priča o njegovi veliki priljubljenosti tako doma kot v tujini. S tem kompletom lahko ponovno ustvarite fascinacijo doma na kolesih in doživite del zgodovine od blizu. Pojdite na lastno osebno modelarsko potovanje z modelnim kompletom VW T3 Camper!

Starost: 10,11,12,13

Spol: M

Opozorilo:

Zaloga: 7

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Volkswagen T3 "Camper" – 180”