Opis

The Last Faith – The Nycrus Edition (Nintendo Switch)

Zlobni in blaženi bodo obsojeni enako – naj vas nič ne ovira.  

The Last Faith je pogosto brutalna, vedno pa daje moč, saj gre za nesveto zavezništvo med metroidvanijo in soulslike. Igra The Last Faith uspeva v neusmiljenem in natančnem boju z ogromno različnimi usmrtitvami po meri. Odkrijte mogočen arzenal orožja za bližnji boj, skrivnostnih urokov in strelnega orožja dolgega dosega, ki vam omogoča, da si pot začrtate po svoje.

Nelinearno raziskovanje je jedro igre The Last Faith. Čudovita pikselska grafika prikazuje impozantno gotsko pokrajino. Potujte med zasneženimi gorami in gradovi, obsijanimi z mesečino. Odkrijte in nadgradite ogromen nabor orodij za uničevanje.

V opustošeni svet igre The Last Faith vstopite kot Eryk, ki se zbudi brez spomina na svojo bližnjo preteklost.  Kmalu bo ugotovil, da je v tekmi s časom, saj se njegov um in vest začneta slabšati. Njegova želja po odrešitvi od te nadloge ga popelje na prekleto misijo, ki se križa s starodavnimi religijami in božanstvi. 

The Last Faith: The Nycrux Edition je popolna različica kritiško priznane metroidvanske igre The Last Faith.

The Nycrux Edition vključuje:

– fizično igro- osupljiv 100-stranski artbook v mehkih platnicah, v katerem je predstavljena čudovita gotska umetnost igre- epsko in orkestralno izvirno glasbeno podlago igre na zgoščenki (v Ameriki kupon DLC)- 5 umetniških tiskarskih kartic – in po meri izdelana zbirateljska škatla z umetninami španskega umetnika Nekro

Proizvajalec: Playstack

Datum izzida / dobave: 16.08.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Last Faith – The Nycrus Edition (Nintendo Switch)”