Opis

The Eternal Cylinder (Xbox One)

V igri Eternal Cylinder nadzorujete čredo prisrčnih bitij, Trebhumov, in raziskujete nenavaden tujski svet, poln eksotičnih življenjskih oblik in nadrealistične okolice. Pri tem vam nenehno grozi Cilinder, gromozanska kotaleča se zgradba starodavnega porekla, ki drobi vse pred sabo. V tem samosvojem tujskem ekosistemu se uničenje okolice v realnem času, živalska umetna inteligenca in organsko raziskovanje ter reševanje ugank stečejo v nepozabno pustolovščino.

Trebhumi začnejo na dnu prehranjevalne lestvice, vendar lahko s prehranjevanjem z živalmi ter rastjem mutirajo in razvijejo nove telesne lastnosti ter sposobnosti. Odkrili in prilagodili boste na ducate mutacij, vključno z letenjem in plavanjem, s čimer boste dosegli nova območja, ter nova čutila za reševanje ugank in premagovanje izzivov. Številni Trebhumi imajo lahko drugačne mutacije in tako prispevajo k raznoliki čredi. Vsaka mutacija prav tako spremeni njihov videz, kopičenje mutacij pa ustvari presenetljiva nova bitja, ki jih igralci organsko odkrijejo med raziskovanjem samosvojega sveta.

* Nepozaben tujski svet: igralec raziskuje čudovit svet, poln nepozabnih razgledov in edinstvenih pokrajin. Za vsakim vogalom čaka nekaj novega!

* Reševanje starodavnih skrivnosti: raziskali boste svet in odkrili številne uganke.

* Uničevanje v realnem času: Večni cilinder lahko v realnem času uniči vse na svetu, zato se mu je treba nenehno izogibati, pri tem pa občudovati vizualni spektakel in polbožjo moč.

* Zbiranje lastne družine: razvili boste čredo tujskih bitij Trebhumov. Nadzorovali boste enega od njih, ki mu bodo ostali sledili, vendar lahko kadarkoli preklopite na drugega. Družino boste neprestano širili, Trebhumom pa dodelili mutacije, veščine in ime.

* Edinstven sistem mutacij: čeprav so Trebhumi spočetka praviloma krhki in življenje začno na dnu prehranjevalne verige, lahko z uživanjem naravnih danosti v okolici pridobijo mutacije in veščine. Igralec tako eksperimentira s širokim naborom sadežev in živalic ter tako odklepa nove moči ter pristope k igranju.

* Odkrili boste več kot 50 mutacij: igralec lahko med raziskovanjem sveta odklene več kot petdeset mutacij, vsaka pa omogoči nove pristope k igranju. Mutacije segajo od letenja in plavanja do bruhanja ognja in sprožanja opozorilnih glasov. Nove mutacije omogočijo vstop v prej nedostopne predele, druge pa se povezujejo.

* Raznoliki Trebhumi: vsaka mutacija omogoči presenetljiv razvoj.

* Raziskovanje, ki ga poganja zgodba: Eternal Cylinder vsebuje globoko in privlačno zgodbo, ki se vrti okrog družine, izročila in moči znanja.

* Večplastno preživetje: igralec se mora ukvarjati z več plastmi sredstev, ki omogočajo preživetje, od hidracije in vzdržljivosti do temperature.

* Živi ekosistemi: svet naseljuje več kot 30 ročno narejenih tujskih bitij, ki se močno razlikujejo po velikosti in segajo od Trebhaumom podobnih bitjec do orjakov, ki se pnejo v nebo. Vsako bitje vodi svojstvena umetna inteligencaa, igralec pa se mora naučiti njihovega obnašanja in odkriti nove načine, kako uporabiti naravno prehranjevalno verigo.

* Štiri samosvoje biolokacije igralec razišče štiri edinstvene biolokacije, od alienskih savan do okuženih predelov, v katerih bivajo samosvoja bitja.

Proizvajalec: Good Shepherd Entertainment

Datum izzida / dobave: 10.12.2021

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Eternal Cylinder (Xbox One)”