Opis

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me (Xbox Series X & Xbox One)

DOBRODOŠLI V SERIJI DARK PICTURES

Serija samostojnih razvejanih filmskih grozljivk studia Until Dawn. Enostavno jo lahko vzamete v roke in igrate v kratkih seansah, sami ali s prijatelji. The Devil in Me je četrta igra v seriji in zaključek prve sezone.

Skupina ustvarjalcev dokumentarnih filmov prejme skrivnosten klic, ki jih vabi v sodobno repliko “morilskega gradu” serijskega morilca H. H. Holmesa. To je prelepa priložnost, da bi jo zamudili, in morda bi bila ravno tista, ki jo iščejo, da bi si pridobili prepotrebno zanimanje javnosti.

Hotel je odlična kulisa za njihovo novo epizodo, vendar stvari niso takšne, kot se zdijo. Ekipa ugotovi, da jih opazujejo in celo manipulirajo z njimi, zato je na kocki veliko več kot le njihova gledanost!

Značilnosti:

Vabljeni v hotel Murder!

Nič ni tako, kot se zdi, in udobje je za umret! Raziščite vsak kotiček hotela World’s Fair s pomočjo povsem novih funkcij finala sezone, vključno z inventarjem lika, ugankami z orodji in razširjenimi gibalnimi akcijami, kot so tek, skok in plezanje.

Tvoja smrt je njegova zasnova

Pobegnite pred mučnimi stvaritvami zlobne pošasti, ki želi postati najsmrtonosnejši serijski morilec v Ameriki, in preživite zapletene “sobe za ubijanje”, kjer je vaša smrt po morilčevem načrtu.

Ne igrajte sami!

Preživite grozljive preizkuse zvestobe – boste tvegali svoje življenje za nekoga, ki vam je pomemben? Vračata se dva kritiško priznana načina za več igralcev: delite svojo zgodbo s prijateljem prek spleta ali si prizadevajte za varnost v številu v načinu “pass-the-pad” za 5 igralcev brez povezave.

Lahko prelisičite morilca in preverite vse svoje igralce? Vsi igralni liki lahko živijo ali umrejo v vaši različici zgodbe.

UŽIVAJTE V SVOJEM BIVANJU

*Za dostop do spletnega večigralstva je potrebno članstvo Xbox Live Gold.

Proizvajalec: Bandai Namco

Datum izzida / dobave: 18.11.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me (Xbox Series X & Xbox One)”