Opis

The Callisto Protocol – Day One Edition (Playstation 5)

Preživite in se izognite grozotam Callista.

Igralci bodo morali z edinstveno mešanico streljanja in boja od blizu prilagoditi svojo taktiko v boju proti hitro razvijajočim se stvarem, hkrati pa bodo morali iskati nova orožja in opremo, da bi se izognili vse večji nevarnosti Jupitrove mrtve lune.

Izdaja Day One Edition vsebuje: Protokol Callisto, Retro Prisoner Character & Weapon Skins in PlayStation Exclusive Contraband Pack.

Ob prednaročilu igre The Callisto Protocol zdaj prejmite ekskluzivni odlitek zaporniške značke Black Iron Prison. Ta priponka z znakom najbolj brutalne in izolirane kazenske kolonije družbe United Jupiter Company bo služila kot nepozaben spomin na igralčev boj za preživetje v grozotah zapora Black Iron Prison.

V tej tretjeosebni grozljivki o preživetju, ki temelji na pripovedi in se dogaja 300 let v prihodnosti, bo igralec prevzel vlogo Jacoba Leeja – žrtve usode, ki je bila vržena v Black Iron Prison, zapor z najvišjo stopnjo varnosti na Jupitrovi luni Callisto. Ko se zaporniki začnejo spreminjati v pošastna bitja, v zaporu nastane kaos.Jacob se mora za preživetje prebiti na varno in pobegniti iz zapora Black Iron, hkrati pa razkriti temne in zaskrbljujoče skrivnosti, ki so zakopane pod površjem Callista. Jacob bo moral z edinstveno mešanico streljanja in boja od blizu prilagoditi svojo taktiko za boj proti hitro razvijajočim se stvarem, hkrati pa bo moral iskati nova orožja, opremo in sposobnosti, da bi se izognil naraščajoči grožnji in ušel grozotam Jupitrove mrtve lune.

Proizvajalec: Skybound Games

Datum izzida / dobave: 02.12.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Callisto Protocol – Day One Edition (Playstation 5)”