Opis

Tamagotchi Uni – Purple

Tamagotchi Uni je najnovejša generacija najljubše interaktivne virtualne hišne živali, ki oboževalcem omogoča povezovanje na povsem nov način – v Tamaverse! Tamaverse je metaverse sveta Tamagotchi, ki oboževalcem z vsega sveta omogoča skupno igranje v Tama Areni, Tama Party, Tama Fashion in Tama Travel! Vaš virtualni hišni ljubljenček je boljši kot kdaj koli prej, čeprav ohranja svoje temeljne atribute Tamagotchija, kot so vzgoja, komunikacija, prenosljivost in igranje.

Tamagotchi Uni ima tudi različne nove funkcije, ki oboževalcem omogočajo edinstveno izkušnjo, vključno z dejavnostmi “naredi sam”, raziskovanjem s svojim likom in družabno platformo v napravi. Povezujete se lahko s prijateljevimi Tamagotchi Uni in se z njimi družite, dajete ter prejemate darila ter se celo poročite!Poleg tega je Tamagotchi Uni opremljen z vijoličnim paščkom, tako da ga lahko nosite na zapestju in ga vzamete s seboj, kamor koli greste, ter se s svojim UniTamom družite na povsem nov način!

UNIKATNO. Vzgojite UniTamo, ki je edinstvena, tako znotraj kot zunaj, z edinstvenimi osebnostmi, dodatki in dekoracijo.

POVEZANO. Povežite naprave Tamagotchi Uni in se skupaj igrajte, ustvarjajte, izmenjajte predmete in predlagajte!

UNIVERZALNO. Povežite se s svetom prek Tamaverse, kjer lahko spoznate like z vsega sveta, poskusite svetovno modo in delite slog svoje UniTame, se podate na pustolovščine po svetu ter spoznate partnerja iz sanj svoje UniTame in se poročite!

DODATEK. Nosite ga na zapestju s priloženim vijoličnim paščkom in ga vzemite s seboj, kamorkoli greste. Ima vijolično lupino z rožnato in teal barvo, rožnate gumbe in rožnato prosojno hrbtno stran.

MINI IGRE. Ujemite gib svojega lika v plesni igri, postrezite hamburgerje v igri Fast Food in uživajte v sezonski igri, s katero boste pridobili Gotchijeve točke za naročilo dostave hrane, nakupovanje v trgovskem centru Tama in še več!

LIKI. Več kot 20 odraslih likov, ki jih lahko negujete, so mešanica priljubljenih in novih likov.

Z MOŽNOSTJO PONOVNEGA POLNJENJA. Priložena je baterija za polnjenje in kabel USB-C.

AKTUALNO. Wi-Fi omogoča posodobitve za ekskluzivne predmete za prenos in nova območja Tamaverse. Na voljo je starševski nadzor.

VEČPREDSTAVNOSTNI. Izbirate lahko med 7 jeziki za igranje: Izbirate lahko med angleščino, španščino, francoščino, nemščino, italijanščino, portugalščino in japonščino.

Priložena je baterija za polnjenje in kabel USB-C. Starost 6+

Proizvajalec: TAMAGOTCHI

Datum izzida / dobave: 10.10.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko KUL figur risanih in resničnih junakov, filmskih in športnih zvezd.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tamagotchi Uni – Purple”