Opis

Suicide Squad: Kill The Justice League (Xbox Series X)

Metropolis je oblegan. Justice League se je spremenila. Vaša naloga? Ubijte to temačno in zlobno Justice League. V nadaljevanju serije Arkham, Suicide Squad: Kill the Justice League, se podate na akcijsko pustolovščino v vlogi skupine nesrečnikov Suicide Squad . Igrajte kot Deadshot, Harley Quinn, King Shark in Captain Boomerang ter se znebite nekaj zlobnežev!

Suicide Squad vsebuje izvirno zgodbo, postavljeno v vesolje DC. Suicide Squad: Kill the Justice League zgodba se dogaja v bogato dodelanem odprtem svetu Metropolisa. Zgodba spremlja člane Suicide Squad, Harley Quinn, Deadshota, kapitana Boomeranga in King Sharka, ki se morajo lotiti nemogoče naloge, da rešijo Zemljo in ubijejo največje svetovne superjunake DC, Justice League. Vsi štirje superzločinci DC, ki so jim v glave vsadili smrtonosna eksplozivna sredstva, nimajo druge izbire, kot da se združijo in kot del zloglasne delovne skupine X Amande Waller izvedejo to nevzdržno nalogo. Svojo izkušnjo pri igranju lahko spremenite, bodisi da igrate sami kot en igralec, po želji preklapljate med liki ali pa se združite s prijatelji v večigralskem kooperativnem igranju*.  Vsak člane Justice League ima svoj edinstven nabor gibov z izboljšanimi potovalnimi sposobnostmi za prosto raziskovanje dinamičnega odprtega sveta Metropolisa, skupaj z različnimi orožji, ki jih lahko prilagodite, in spretnostmi, ki jih lahko osvojite.

Suicide Squad: Kill the Justice League Standard Edition  so na voljo naslednje funkcije:

– Sezonske posodobitve po začetku prodaje in liki, ki jih je mogoče zaslužiti, za razširitev zgodbe z novimi misijami, predmeti in drugim, ki so na voljo brez dodatnih stroškov.

– Dostop do vseh brezplačnih sezonskih stopenj bojne prepustnice (ko je vsaka na voljo).

– Štiri klasične obleke, po ena za vsakega člana čete (bonus pred naročilom/ na voljo ob izidu).

* Za kooperativno igranje je potreben sistem Xbox Live Gold 

Proizvajalec: Warner Bros Interactive

Datum izzida / dobave: 02.02.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Suicide Squad: Kill The Justice League (Xbox Series X)”