Opis

Steelrising (Xbox Series X)

“Mesto gori in krvavi zaradi norosti kralja Ludvika XVI. in njegovih nasilnih legij avtomatov. Aegis, mehanska mojstrovina, ki jo je inženir Vaucanson ustvaril za kraljičino telesno stražo, mora rešiti francosko revolucijo v tej zahtevni akcijski igri RPG.

ZAHTEVEN BOJ MED AVTOMATI

Proti kraljevim mehanskim vojakom bo potrebna smrtonosna natančnost. Z nizanjem izmikov, uskokov, skokov in uničujočih napadov se prebijete skozi Pariz. Vsak boj bo preizkusil vaše živce in zahteval odlično disciplino, medtem ko ogromni neusmiljeni šefi avtomatov zahtevajo potrpežljivost in spretnost.

AEGIS: LIK Z IZJEMNIMI SPOSOBNOSTMI

Določite svoj slog in z napredovanjem v igri nadgradite svoje sposobnosti. Igrate lahko kot neusmiljen bojevnik, trd telesni stražar, smrtonosni plesalec ali virtuoz elementarnih umetnosti. Izkoristite najrazličnejša orožja in spretnosti ter se vsakega boja lotite na svoj edinstven način.

REVOLUCIONARNI PARIZ JE VAŠE IGRIŠČE

Z uporabo kočij, grabil, skrivnih prehodov, podrobnega zemljevida ter drugih metod in orodij, ki jih najdete na poti, raziskujte mesto, ki doživlja svoje najtemnejše dni. Vaš kavelj doda novo dimenzijo raziskovanju in navpičnosti Pariza. V kombinaciji z vašo sposobnostjo pomikanja bo omogočila dostop do vseh skrivnosti mesta na več ravneh, ki jih lahko vedno znova raziskujete.

SPREMENITE TOK ZGODOVINE

Ste eden od glavnih likov alternativne zgodovine, v kateri Pariz duši tiranski kralj. Pot vam bodo prekrižali zavezniki in sovražniki z nejasnimi motivi, kot so Marie-Antoinette, Lafayette in Robespierre. Na vas je, da presekate pot skozi vse spletke in končate norost enega človeka, da bi francoska revolucija uspela.”

Proizvajalec: Nacon Gaming

Datum izzida / dobave: 08.09.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Steelrising (Xbox Series X)”