Opis

Star Trek: Prodigy – Supernova (Playstation 4)

Potem ko Protostar zazna čudne podatke iz umirajoče zvezde, morata Dal R’El in Gwyndala tekmovati s časom, da rešita prijatelje, svojo ladjo, novo tujo vrsto in celoten planetarni sistem, preden jih vse uniči supernova!

Dal in Gwyndala morata s pomočjo svojih edinstvenih sposobnosti premagati domiselne uganke, preživeti sovražna okolja in se spopasti s smrtonosnimi robotskimi vojskami ter rešiti ujete člane posadke Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero in Murf. Toda kmalu odkrijeta novega smrtonosnega sovražnika, ki se ne bo ustavil pred ničemer, da bi uničil Protostar in spremenil tok zgodovine!

Značilnosti:

VKLJUČITE SE V ZVEZDNO PLANETO – igrajte kot Dal R’El in Gwyndala ter rešite njuno razpršeno posadko. V tej vznemirljivi akcijski pustolovščini igrajte sami ali v kooperativnem načinu za dva igralca.

ODLOČNO – Raziščite tuje svetove Orisi, Mirios in Taresse, vsak s svojim sovražnim okoljem, ugankami, izzivi in skrivnostmi.

PRVI Stik – vzpostavite prvi stik z novo nezemeljsko vrsto, spoznajte njeno zgodovino in odkrijte njene skrivnosti.

PRILAGODITE PROTOSTAR – Zberite ikonične drobnarije iz vesolja Zvezdnih stez in jih uporabite za prilagoditev Protostar.

Proizvajalec: Outright Games

Datum izzida / dobave: 14.10.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Star Trek: Prodigy – Supernova (Playstation 4)”