Opis

Star Ocean: The Divine Force (Xbox Series X & Xbox One)

Ko se poti dveh junakov prekrižajo, se prebuja usoda vesolja.

Vesoljsko ladjo Raymonda Lawrencea na rutinski transportni misiji napade Pangalaktična federacija, on pa strmoglavi na nerazvitem planetu.

Nato sreča princeso Laeticijo, ki se bori za zaščito svoje domovine pred napadalnim imperijem. skupaj se odpravita na pustolovščino, ki bo pretresla temelje celotnega vesolja.

V igri STAR OCEAN THE DIVINE FORCE boste našli izvirno zgodbo z dvema individualnima zgodbama in številnimi igralnimi liki, edinstven bojni sistem ter svobodo vzpenjanja po nebu in raziskovanja planetov.

Ta sveža akcijska RPG igra, ki je mešanica znanstvene fantastike in fantazije, prinaša zahtevne, a vznemirljive bitke s hitrim gibanjem v 360 stopinjah!

Ključne lastnosti:

Izberite med dvema glavnima protagonistoma in 8 dodatnimi igralnimi liki ter odkrijte njihove prepletene zgodbe v tej epski fantaziji.

Hitra akcijska igra RPG z robustnim in spontanim bojnim sistemom.

Prosto letite po območjih in v celoti raziskujte okolja v 360°, medtem ko se vaši liki sprehajajo po nebu v iskanju pustolovščin in bojev.

Mešanica znanstvene fantastike in fantazije v okolju in zgodbi, kjer boste potovali po vesolju in naleteli na nezemeljske oblike življenja in vesoljske čarovnike, če omenimo le nekatere.

Proizvajalec: Square Enix

Datum izzida / dobave: 27.10.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Star Ocean: The Divine Force (Xbox Series X & Xbox One)”