Opis

Slaycation Paradise (Playstation 4)

Slaycation Paradise – Rezervirajte počitnice v Pustinji

Naš najsodobnejši objekt Slaycation Paradise se nahaja globoko v osrčju galaksije in ponuja ekskluziven dostop do prostočasnih dejavnosti ubijanja za vse potnike iz warpa, ki se želijo umakniti od vsakdanjega vrveža. Raziščite naše čudovite in kaotične destinacije, polne številnih pošasti, ki si želijo vaše smrti. Odpravite skrbi in se zabavajte, medtem ko svet okoli vas usiha in umira!

Obiščite naše edinstvene in eksotične apokaliptične lokacije

Edinstveni meddimenzionalni portali Slaycation Paradise ponujajo vabljiv izbor alternativnih scenarijev uničenja Zemlje, v katerih lahko uživate vi in vaša družina. Občudujte osupljive razglede, ko svetovi umirajo v ognjenih peklenskih pokrajinah. Ob srkanju margarite* si zmečite prste na nogah v rekah krvi. Za občutek “bližajočega se konca vesolja” ni nič boljšega kot Slaycation Paradise. Pridite, zakol je čudovit! (*Uporaba težkega orožja pod vplivom alkohola ni priporočljiva.)

Bodite ustvarjalni in si prilagodite svojo lastno postavitev obrambe stolpa

Vsem obiskovalcem je brezplačno na voljo preprosto odličen komplet C.A.T. (Construction Assembly Turret), ki zagotavlja obrambne strukture po meri, kjer koli želite.  Odlično za vse vaše obrambne potrebe pred nadležnimi hordami zombijev! **

Komplet C.A.T. bo vam in vašim bližnjim zagotovil višjo raven varnosti ter poskrbel, da boste uživali v vsakem trenutku bivanja na koncu dni. (**Uporaba na lastno odgovornost. Slaycation Paradise Ltd. ne prevzema nobene odgovornosti za poškodbe ali okužbe z zombijevsko kugo.)

Izkoristite prednosti našega kataloga za najem vrhunskega orožja in stolpov

Uživajte v naši ponudbi orožja, odpornega na apokalipso, od klasične puškine črpalke do plamenometa, mačjega lanserja, čarobnih palic in še mnogo, mnogo drugega. Ne glede na to, ali se kot po maslu prebijate skozi množice ali se spopadate s pošastmi velikosti Kaiju, naš neverjetni arzenal prinaša smeh v zakol.

Pridobite nagrade za člane kluba Slaycation

V Slaycation Paradise radi vračamo našim članom. Med potovanjem z nami si boste prislužili nagrade Slaycation Club Rewards, ki vam omogočajo odklepanje novih apokaliptičnih destinacij, norih novih orožij ali čudovitih ugodnosti za nadgradnjo. Za naše cenjene stranke bo dovolj le najboljše!

Značilnosti

– Potujte na številne edinstvene in eksotične apokaliptične lokacije 

– Prilagodite svojo postavitev obrambnega stolpa in preživite proti hordam krvoločnih bitij 

– V roke vzemite vrsto orožij, od klasičnih, kot je črpalkasta brzostrelka, do futurističnih orožij, kot je mačji lanser!

Proizvajalec: Merge Games

Datum izzida / dobave: 23.09.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slaycation Paradise (Playstation 4)”