Opis

Shame Legacy – The Cult Edition (Playstation 5)

Shame Legacy je grozljivka o preživetju iz prvoosebne perspektive. V zapuščeni sektaški vasi ob koncu 18. stoletja poskušate preživeti s pomočjo prikrivanja in pobega. Z vsako uganko spoznate več o svoji povezanosti z zgodovino in grozljivi nevarnosti, ki vam diha za ovratnik…

PREŽIVITE LOV

Ko se zbujate zmedeni v zgodovinskem ekvivalentu terapije z besom, hitro ugotovite, da 1. poteka lov, 2. vi ste plen, ki ga lovijo.

Zapuščina vaše družine vas je očitno dohitela, čeprav na nepredviden način. Očitno “zapuščina” ne pomeni vedno lepe jahte.

IZOGIBAJTE SE VAŠČANOM … ALI BEŽITE!

Če želite razvozlati skrivnost, se morate gibati prikrito in se izogibati stikom. Vaščani so povsod in vas iščejo. In ko vas vidijo ali slišijo, so prekleto hitri….

BODITE TIHI IN PAMETNI

Pri reševanju ugank vam bo prišel prav oster um, prav tako pa tudi sprehajalna palica, ki služi tudi kot orožje proti napadalnim vaščanom. Zelo okolju prijazen pristop z največjim učinkom.

BREZ PANIKE

Odkritje ni konec sveta, če ste hitri in ne izgubite živcev. Ko se zbudite, vaški zdravnik verjetno ne bo imel veliko lepega povedati o vašem zdravstvenem stanju in odpornosti.

Če se počutite preobremenjeni, lahko vedno najdete pomoč. Pozor: To ni oglas za uporabo drog.

Cult Edition vsebuje poleg igre tudi kovinsko razglednico, zapakirana v posebej oblikovano embalažo.

Proizvajalec: Meridiem Publishing

Datum izzida / dobave: 30.06.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Meridiem Publishing

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Shame Legacy – The Cult Edition (Playstation 5)”