Opis

Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition (PS4)

Skupaj smo močnejši!

Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition prinaša nov pogled na klasično vsebino izpred petindvajsetih let. Ta izdaja združuje vsebino iz prvotne zbirateljske edicije (Collector’s Edition), vse tri sezonske razširitve (Season Pass) in novi paket Street Fighter. Še nikdar niste prisostvovali bitkam treh proti trem zdajšnjih in klasičnih Power Rangerjev in njihovih nasprotnikov! V igri je kar 23 različnih igralnih likov, vključno z Ryujem in Chun-Li iz serije Street Fighter. Nadzor poudarja enostavnost in gladek potek, zaradi česar lahko so začetniki hitro konkurenčni, napredni igralci pa uživajo v globini. Med prijeme sodijo prevzemi v realnem času, dinamična obramba, zračno blokiranje, nastavljivo žongliranje v zraku in edinstveni način Megazord, s katerim se je mogoče rešiti poraza. 

  • 23 Rangerjev in njihovih sovražnikov iz vseh generacij: rastoči nabor borcev obsega vse like in obleke iz zbirateljske izdaje ter treh sezon. Pri zgodbi in govoru so sodelovali člani prvotne zasedbe, ki je snemala TV-serijo!

  • Borci iz Street Fighterja: Ryu postane Crimson Hawk Ranger, Chun-Li pa Blue Phoenix Ranger. Vsebina obsega tudi starinske obleke ter Ryujevega Rangerja brez čelade.

  • Devet ikoničnih prizorišč: spopadli se boste na številnih prizoriščih iz multiverzuma, vključno z Zordanovo trenažno sobo in poveljniškim centrom iz Mighty Morphin Power Rangers, prestolno dvorano lorda Drakkona iz stripov založbe Boom! Comics ter stolpom iz filma z letnico 2017.

  • Izvirna zgodba: za pripoved, ki si na novo ogleda dogodek Shattered Grid, je poskrbel pisec in režiser Kyle Higgins, slike pa je prispeval nagrajeni ilustrator Dan Mora. V zgodbenem načinu igralci izkusijo slavljeni dogodek Shattered Grid iz stripovske serije založbe Boom! Comics.

  • Navzkrižno igranje in beleženje napredka med petimi sistemi: Battle for the Grid je prva borilna igra, ki podpira navkrižno igranje med lastniki PS4, Switcha, Xboxa One, PC-ja in Stadie. Igralci od povsod se srečujejo v načinih Ranked, Casual, Direct in Lobby Match. Prav tako je podprto beleženje napredka na vseh sistemih, tako da je mogoče začeti na enem in nadaljevati na drugem.

  • Igranje s prijatelji po spletu ali lokalno: prijatelje lahko izzovete lokalno v načinu Versus ali se podate na splet, kjer se lahko prijateljskih bitk udeleži do osem oseb. Spletno igranje je izredno stabilno! 

Proizvajalec: Maximum Games

Datum izzida / dobave: 10.08.2021

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition (PS4)”