Opis

Potion Permit (Playstation 4)

Poskrbite za prebivalce
Moonbury ima približno 30 edinstvenih prebivalcev, ki bodo občasno zboleli in zaprosili za vašo pomoč. Bolni prebivalci bodo med okrevanjem v postelji prekinili svoj urnik.
Diagnosticirajte simptome in poiščite zdravilo! 
Hmm… nizek srčni utrip in napihnjena jetra. Morda krči v ramenih? Ne, to so zanesljivi znaki pekočih pljuč. Ta bolnik je zaužil preveč želatine! Enostavno popravljivo; izdelati boste morali le nekaj metinega kozarca.
Zbiranje sestavin v svetu 
Ko se odločite za eliksir, mazilo ali mazilo, z nadgradljivimi orodji naberite sestavine v okolici. Raziščite vsako edinstveno regijo v dežju, snežnih zametih in pekoči vročini puščave.
Soočite se z grdimi pošastmi za njihov material 
Zbiranje materialov ni enostavno, včasih boste morali svoja zanesljiva orodja spremeniti v orožje. Sodelujte v spopadih v realnem času in kuhajte različne zvarke, s katerimi se boste okrepili ali nasprotnikom in orodjem prizadejali bolezenska stanja.
Pripravite zdravila v svojem kotlu
Zbrane sestavine lahko zmešate v kotlu in iz njih pripravite zdravila, vitamine in drugo. Bolj ko boste izkušeni, bolj boste lahko izboljšali svoj kotel … in močnejši bodo vaši eliksirji.

Datum izida: 22.09.2022

Proizvajalec: PQube

Zaloga: 5

Datum izzida / dobave: 22.09.2022

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potion Permit (Playstation 4)”