Opis

Ultimativni modelni komplet: Panzerhaubitze 2000 v merilu 1:72

Sprejmite izziv z našim modelnim kompletom Panzerhaubitze 2000. Z merilom 1:72 je ta model avtentična replika originala. Komplet vsebuje 130 delov in meri v dolžino 163 mm. Priporočena starost za sestavljanje je od 12 let dalje, kar ga naredi za popolno darilo za bodoče graditelje modelov. Z detajli, kot so vrtljiv stolp, višinsko nastavljiva cev in najfinejši detajli površine, boste cenili kakovost in natančnost tega kompleta.

Vključuje:

130 visokokakovostnih delov
Podrobna navodila za sestavljanje
Nalepke za avtentične verzije: Ukrajina/Ukrajinska vojska 2022 in 4. baterija/Panzerartillerielehrbataillon 325 vzorec 2011/2012

Ta modelni komplet je primeren tako za začetnike kot tudi za izkušene graditelje modelov. Ponuja odlično priložnost za razvijanje spretnosti in potrpežljivosti ter ga lahko uporabite tako za razstavljanje kot tudi za razširitev vaše zbirke.

Komplet prepriča z inovativnimi gradbenimi tehnikami, ki omogočajo realističen model. Poleg tega je stolp modela vrtljiv, cev pa je višinsko nastavljiva, kar zagotavlja maksimalen realizem.

Ozadje:

Panzerhaubitze 2000 je del sodobne vojaške zgodovine. Prvo serijsko vozilo so nemškim oboroženim silam predali 1. julija 1998, odkar se je izkazalo v številnih operacijah. S tem kompletom ne dobite le modela, temveč tudi kos zgodovine za sestavljanje in razumevanje. Uživajte v odkrivanju podrobnosti tega impresivnega vozila in v gradnji.

Razveselite se ob sestavljanju tega izjemnega modelnega kompleta in pokažite svojo ročno spretnost. Panzerhaubitze 2000 v merilu 1:72 čaka na vas!

Starost: 12,13,14,15

Spol: M

Opozorilo:

Zaloga: 9

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Panzerhaubitze 2000 – 120”